lostyazilim
tr.link

İnternetim Neden Yavaş ?

3 Mesajlar 614 Okunma
acebozum
tr.link

ilhanOzturk ilhanOzturk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 21 / 8
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba,

Bu konumu forum dışındaki arkadaşarım için yazıyorum , bende bu işi bilmeden önce internetim çok düşük ve destek almadan , kullanıyordum.
çogunluk olarak internet saglayıcıları 1023 Kps'e Ayarlıyor bunun nedeni hattınız karşılamıyor vb nedenler aslında 1023 Kps'dede internet gidiyor 4053 Kps'dede
ben bu sorunla çok karşılaşıyorum öncelikle test edelim.

Google'den Hızını Test Et Yazıp Arıyoruz güvenilir bir siteye girdikten sonra hızımızı tespit ediyoruz eğerki düşükse dokunmuyoruz hiçbişeye,

internet saglayacımızı arıyoruz *****'se *****i arıyoruz , Digerleriyse digerlerini, aradıgınızda demek istediginiz tek şey internet hızım düşük hattımın karşıladıgı en yüksek hızı almak istiyorum demeniz yeterli olcaktır.

Kaynak;yoktur ben kendim yazdım
not;Forum dışı arkadaş'lar için yazılmıştır.

elektronikssl
webimgo

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)
Yok hocam yapmıyolar artık köyde yaşıyorum dıye bahanelerı hazır santıralle aranız 8 kılometre sıze 2 mgbıtten fazla sını desteklemıyo dıyolar ki ben telfonda konuşup 8 mgbt santıral çıkış hızı sabıtlettığımde 3,2 mgbıt cıvarları hızda kullandım.Daha sonra ***** yıne hızımı duşurdu tekrar aradım ekıp yolladılar ekıb hıç bırşey yapmadan santıral uzak destekelmıyo deyıp çıkdılar işin içinden her defasında belırttığımde aynı bahaneyle karşılaşıyorum ne desem boş.

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....

ilhanOzturk ilhanOzturk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 21 / 8
  • Ticaret 3, (%100)
Bende aynı sorunu yaşıyordum eskiden ama , kenar semt'lerdede bu durum var bizim ünüversite buradan 2.5KM fazlası kadar uzak ve eski telefon kaploları bulunmakta , fakat yaptıkları zaman yapıyorlar , ama geride kesiyorlar , inşallah sorununu çözerler.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al