HiO
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar aklıma takıldı sitelerin kodlarına baktım seo araçlarında inceledim emin olamadım profesyonellere sormak istedim. Basit sitelere ya da orta düzeyli sitelere backlink vermek kolay fakat...
Youtube,wikipedia...Büyük forum siteleri var donanımhaber,shiftdelete ya da burası gibi...
Herkes sitelerini koysa ya da imza kısımlarına sitelerini koysa backlink olur bu gayet güzel ama forumlarda çöplüğe döner sorum ise şu
böyle büyük siteler bu durumlar için ne yapıyor önlem mi alıyorlar yoksa büyüklüklerine mi güveniyorlar backlink aldığımızı düşündüğümüzde aslında almamış mı oluyoruz otomatize nofollow mu veriyorlar biz bunu nasıl anlarız..??
Şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bahsettiğin siteler (donanımhaber hariç) dış linkleri nofollow olarak gönderdikleri için karşı tarafa backlink kazandırmış olmuyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Linke sağ tıklayıp öğeyi denetle'yi seçerseniz, açılan ekranın HTML panelinde a href link kodu gözükür. Bu a href kodunda rel="nofollow" ya da rel="dofollow" yer alır (ya da hiçbir şey yazmaz).
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eklemeyi doğru yere yaparsanız hepsinden dofollow link alırsınız, ayrıca donanimhaber'de son zamanlarda konu yorumlardaki linkler nofollow yaptı diye biliyorum