-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Arkadaşlar konu hakkında tartışmanız elbette gayet normal ama tartışma sınırlarını aşar ve bir birinize hakarete girerseniz uzaklaştırma cezası alabilirsiniz, bilginiz olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Master
-
-
Ad Soyad
a** g**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
GeneldE Ülkemizde Gereksiz insanların ve Vatan haini odakları yuvalandığı platform haline gelmiştir, bu SOYTARI yuvalarının yasaklanması oldukça isabetli olur, ama hainler dns değiştirerek yada başka bir yolla girip ülkeyi karıştırmaya devam edecekler.
Ben hep söylerim aklı BAŞINDA insanlar için bu gibi yerlerin yasaklanmasının hiçbir zararı yoktur. Bu ülkede sosyal medyadan darbe yapmaya çalışan buralardan medet uman şerefsiz bir kitle var bunlar belli ülkenin gelişmesini istemeyen din düşmanı kendi çıkarı için herkesle ittifak yapabilen hain putperest bir kitle ve bu oran maalesef % 30 Dünya'nın hiç bir ülkesinde bu kadar beyinsiz hain kitle yok.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bu konuyla ilgili yazılacak çok şey varda yeri burası değil.
Güncelleme paylaşayim, Twitter yasağı kaldırıldı.
"6 Nisan Saat 12:00’den itibaren Facebook, Twitter ve YouTube’a erişimin engellenmesiyle ilk adım Facebook’tan geldi. Mahkeme kararında yer alan linkleri sitesinden kaldıran Facebook’un yasağı engellendiği gibi kaldırıldı. Ardından Twitter ve YouTube’un erişim engeline devam edildi. Şuan için Twitter’a erişim sağlanabilirken, YouTube’a erişim hala engellenmiş durumda."
Kaynak:
http://www.teknofeed.com/twitter-yasagi-kaldirildi-erisim-saglanabiliyor/
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sen uzaya gitsende o BBC haber yapmaz seni merak etme. Gezide 24 saat canlı yayın yapıp Amerika'da yaşanan ırkçılık karşıtı eylemleri es geçen bir kanalı kendinize örnek almayın. Bu adamlar ne işlerine gelirse onu haber yaparlar. Bunu öğrenin artık.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Master
-
-
Ad Soyad
a** g**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WmaracıAdmin; burada Yazdığım son yorumu neden sildiniz? Paralel hainlere dokundum diyemi? Şunu bilesinizki bu ülkede her iki kişiden biri benim gibi düşünüyor, kabul etmeyen israile, londraya bilet alır.