-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar adsenseden onay aldınız ve site koymaya başladınız sizi sevmeyenler çekemeyenler olacaktır elbet örnek wmaracı hergün sahte tıklamalar yapanlar vardır elbet bunu google nasıl anlatırsınız ya ben basmıyorum rakipler basıyor diye ? bunu açıklayabilecek biri varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben de merak ettim takipteyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
büyük siteler genellikle reklam ajansıyla çalışıyor diye biliyorum haftalık bin tl ye filan reklam alımı gibi, adsenseyi pek kullanmıyorlar
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Az önce başka bir arkadaşa daha yazdım. Google bu tıklamaları ayıklayabiliyor. Tıklayan kişi araştırılıyor, sizinle herhangi bir bağlantısı tespit edilemezse size ceza kesilmiyor. Aynı zamanda tıklamaları da sayılmıyor. Öyle bir durumda ceza kesilseydi herkes girer birbirine tıklar ortalıkta yayıncı falan kalmazdı. Bu konuda kafanız rahat olsun, siz tıklamadığınız veya arkadaşlarınıza tıklatmadığınız sürece problem yaşamazsınız.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
eskiden sahta tıklama olduğunda hesabı kapatırdı artık kapatmıyor geçersiz tıklamaları ödemeler kesinleşince düşürüyor
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.