kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Çok kaldığını düşünmüyorum. Adamlar dizin oluşturup oradan bile para kazanmaya çalışıyorlar. Bildirimle reklam yapıyorlar. Adminler yöneticiler falan backlink paketleri satmaya çalışıyorlar. Bunların hepsi az kazandıkları için yapılan ekstra gelir çalışmaları. Siz hiç gördünüz mü ***da bildirimle reklam? yada dizin gibi bir ekstra kazanç kapısı?
Alexalarının iyi olmasının tek sebebi Webmasterların çoğu alexa widget kullanır. Ve bunu kullanan ziyaretçilerin girdiği site Alexada çok daha iyi konumda olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kramper adlı üyeden alıntı
Çok kaldığını düşünmüyorum. Adamlar dizin oluşturup oradan bile para kazanmaya çalışıyorlar. Bildirimle reklam yapıyorlar. Adminler yöneticiler falan backlink paketleri satmaya çalışıyorlar. Bunların hepsi az kazandıkları için yapılan ekstra gelir çalışmaları. Siz hiç gördünüz mü ***da bildirimle reklam? yada dizin gibi bir ekstra kazanç kapısı?
Alexalarının iyi olmasının tek sebebi Webmasterların çoğu alexa widget kullanır. Ve bunu kullanan ziyaretçilerin girdiği site Alexada çok daha iyi konumda olur.
*** bir ara facebook beğeni bile satıyordu hocam :) *** ile Wmaracı'nı karşılaştırmak yanlış olmuş. *** çok daha büyük bir forum ve çok daha pahalı. Ticarete daha dönük olduğu için kazancı bu sitenin 4 5 katı kadar vardır. Fakat bu demek değildirki burası az kazanıyor. Dediğim gibi aylık 100 bin kazanmıyorlarsa ben hiç bir şey bilmiyorum demektir. Şahsen ben 50 - 70k film sitesinden dahi ayda 8 - 10 bin kazanıyordum ki sadece legal olmayan reklam firmalarından. Bu sitenin çok fazla kazanç kapısı var.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
Webbiu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
100.000 TL kazandığını düşünmüyorum, *** büyük paralar kazandını biliyorum, tahmin ediyorum ama wmaracının en fazla 20, 30 Bin tl kazanıyordur :) sunucu diyenler var sunucu sponsor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Webbiu adlı üyeden alıntı
100.000 TL kazandığını düşünmüyorum, *** büyük paralar kazandını biliyorum, tahmin ediyorum ama wmaracının en fazla 20, 30 Bin tl kazanıyordur :) sunucu diyenler var sunucu sponsor..
Sponsor gelir değilmidir :) Oda sonuçta reklam gelirlerine eklenir. Tüm büyük forumlar sponsorlu olarak sunucularını barındırırlar. Oraya gidecek olan gider de reklam geliri olarak lanse edilir.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tahim yapacağmıza direct admine sorsanız :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Konu ne zaman zenginin malına gelse çenemiz açılıyor :)