lostyazilim
tr.link

En yüksek kaç anlık hit gördünüz?

63 Mesajlar 7.727 Okunma
acebozum
tr.link

Ademweb Ademweb Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafiker ,Seo Uzmanı , Web Yazılım , Matbaa
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 33 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
Özellikle içleme dediğim Olay Son derece önemli .. Online 5 gören bir sitenizi sadece 1 içleme yaparak 10 dakika sonra 30 Online yapabilirim.

Ek Olarak:

Webbiu adlı üyeden alıntı

İframe doğrumu ki ? seo açısından zararlı diye biliyorum..

Ben 8 Yıldır iframe ile HEm Alexamı Hem hitimi yükseltiyorum . Bu zamana kadar GOogle Amca hiç Kızmadı.

wmaraci
reklam

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

Ademweb adlı üyeden alıntı

Özellikle içleme dediğim Olay Son derece önemli .. Online 5 gören bir sitenizi sadece 1 içleme yaparak 10 dakika sonra 30 Online yapabilirim.

Ek Olarak:

Ben 8 Yıldır iframe ile HEm Alexamı Hem hitimi yükseltiyorum . Bu zamana kadar GOogle Amca hiç Kızmadı.

Bunun nasıl yapıldığına dair bir anlatım mevcut mu hocam ?

Webbiu Webbiu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)

Ek Olarak:

Normal gizli iframe doğrumudur ? yoksa içeriğemi iframe ekliyorsunuz tam anlayamadık ?

videoavcisi videoavcisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 54 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

Ek Olarak:

içleme'yi ilk kez duyuyorum nedir nasıl yapılır?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 33 / 27
  • Ticaret 0, (%0)

Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

Bunun nasıl yapıldığına dair bir anlatım mevcut mu hocam ?

Her 5 Makaleden birinde Kullanıcınızı Kandıracaksınız . Örnek vermek gerekirse , IŞİD ile ilgili bir haber yazmıştım.
Makale başlığım da " IŞİD Ürdünlü Pilotu Diri Diri Yakıyor Video " yazmıştım.Makale içerisinde ise , Arkadaşlar Video +18 Olduğu için yayından kaldırmamız gerekti , fakat videomuzu izlemek için Bu Linke tıklayabilirsiniz.Eğer Videoyu buradan da göremezseniz yorum bölümünden bildiriniz yazarak , Çok hit alan bir makalem ile hem sitelerimi gezdiriyor , hemde yorum yazdırarak alexa mı yükseltiyordum.
Ayrıca iframe ' den Korkmayın.İframe Kodu Google açısından asla zararlı değildir.Hatta php Kodlamada include adı verilen kod , hali hazırda zaten iframe ile eşdeğer bir yapıya sahiptir.
İframe Kodunun size tek zararı , Sunucunuzda CPU kasılmasıdır.Bunun Haricince Seo yada başka bir açıdan zararlı değildir.

Ek Olarak:

Normal gizli iframe doğrumudur ? yoksa içeriğemi iframe ekliyorsunuz tam anlayamadık ?

Ferdi Şahin Arkadaşıma yazdığım cevabı Okuyun Lütfen.

Ek Olarak:

videoavcisi adlı üyeden alıntı

içleme'yi ilk kez duyuyorum nedir nasıl yapılır?

Sorunuzun cevabını Ferdi Arkadaşıma verdim.

• Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)

Her 5 Makaleden birinde Kullanıcınızı Kandıracaksınız . Örnek vermek gerekirse , IŞİD ile ilgili bir haber yazmıştım.
Makale başlığım da " IŞİD Ürdünlü Pilotu Diri Diri Yakıyor Video " yazmıştım.Makale içerisinde ise , Arkadaşlar Video +18 Olduğu için yayından kaldırmamız gerekti , fakat videomuzu izlemek için Bu Linke tıklayabilirsiniz.Eğer Videoyu buradan da göremezseniz yorum bölümünden bildiriniz yazarak , Çok hit alan bir makalem ile hem sitelerimi gezdiriyor , hemde yorum yazdırarak alexa mı yükseltiyordum.
Ayrıca iframe ' den Korkmayın.İframe Kodu Google açısından asla zararlı değildir.Hatta php Kodlamada include adı verilen kod , hali hazırda zaten iframe ile eşdeğer bir yapıya sahiptir.
İframe Kodunun size tek zararı , Sunucunuzda CPU kasılmasıdır.Bunun Haricince Seo yada başka bir açıdan zararlı değildir.

Ek Olarak:

Siz sanırım içerik yönlendirmesi yapıyorsunuz URL ile ? ancak iframe olayını nerede hangi görevde kullanıyorsunuz.

videoavcisi videoavcisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 54 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

Ek Olarak:

Ek Olarak:

Sorunuzun cevabını Ferdi Arkadaşıma verdim.

Bilgi için teşekkürler, benim tek site olduğundan uymuyor.

• Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 33 / 27
  • Ticaret 0, (%0)

Siz sanırım içerik yönlendirmesi yapıyorsunuz URL ile ? ancak iframe olayını nerede hangi görevde kullanıyorsunuz.

Şu An online 50 Olan bir sitemi , Online sayısı düşük olan sitemin içerisinde iframe değerlerini weight 1 - Height 1 olarak Kodluyorum.
Kullanıcı , 0online 50 olan siteme girdiği zaman , 5 olan sitemide ziyaret etmis Oluyor.Bu sekilde 1 hafta tutuyorum.
Google indexleme Hızlanıyor . Site güçleniyor. SOnrasında CPU kasınca kaldırıyorum ve devam ediyorum.

• Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)

Şu An online 50 Olan bir sitemi , Online sayısı düşük olan sitemin içerisinde iframe değerlerini weight 1 - Height 1 olarak Kodluyorum.
Kullanıcı , 0online 50 olan siteme girdiği zaman , 5 olan sitemide ziyaret etmis Oluyor.Bu sekilde 1 hafta tutuyorum.
Google indexleme Hızlanıyor . Site güçleniyor. SOnrasında CPU kasınca kaldırıyorum ve devam ediyorum.

Şöyle birşey yapsak sanırım aynı oluyor xxx.com/iframe.html dosyasında bütün siteleri birleştirip ondan sonra hit olan sitelerimize xxx.com/iframe.html bunu gösterek iframe kodu koysak aynı olur değil m ?

• Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 33 / 27
  • Ticaret 0, (%0)

Şöyle birşey yapsak sanırım aynı oluyor xxx.com/iframe.html dosyasında bütün siteleri birleştirip ondan sonra hit olan sitelerimize xxx.com/iframe.html bunu gösterek iframe kodu koysak aynı olur değil m ?

Hayır .
Bu Şekilde yaparsanız Google , hit için iframe kullandığınızı anlayacak "bomb" Adı verilen cezaya sokacaktır sizi.
Sitenizde iframe kullanırken , Kullandığınız iframe kodunun , sanki sitede olması gereken bir kodmuş gibi görünmesini sağlamalısınız.
Nasıl ki , Google youtube ' dan alınan " embed " kodları için sizi cezalandırmıyor ise , ki ( youtube videolarıda iframe ile çalışır ) Sizin sitenizde kullandığınız diğer siteniz içinde sizi cezalandırmayacaktır.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al