ssyazilim
I'm retired from the NET!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Industry Engineering
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sitemizin dns lerini cloudflare ye yönlendirdik. Saldırılardan korunmak adına iyi bir önlem olarak görüyorum. Fakat bu cloudu istediğimiz zaman pasif yapıp yani sadece saldırı gördüğümüz zamanlarda aktif hale getirebiliyormuyuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pause komutuyla dilediğiniz zaman pasif hale getirip , dilediğiniz zaman da aktif hale getirebilirsiniz ancak saldırıları izleyip ona göre aktif etmek gibi bir takip sistemi yok siz kendiniz bunu takip edip yapmanız gerekir bu da yorucu olabilir. Bunun yanında sitenizde değişiklik yapmadan önce development modunu açmanızı kesinlikle tavsiye ederim çünkü aksi takdirde yaptığınız değişiklikler görünmüyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Blogum -> www.alpmusti.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O konuda herhangi bir sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla. Website tarafındaki değil de cloudflare sisteminde development mode var onu kastetmiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ssyazilim adlı üyeden alıntı
Yani cloudflaredeki websites diyince siteleri listeliyoruz ya oradaki ayarda var evet sanırım onu diyoruz ikimizde :) Teşekkürler. Son sorum bu cloud karşıma penceresi oluyor ya siteye her girene göstericekmi o pencereyi. Misal bazen frmtr ye girerken bende cloudflare nin karşıma penceresi çıkıyor o mevzu her usere gösterilecek mi ?
Yaklaşık 1 ay kadar blog sitemde kullandım ve öyle bir şey ile karşılaşmadım. Ancak , sunucun ile bağlantı sağlanamadığı zaman kendi arayüzünden bir görünüm sağlıyor kullanıcılara.
Narsinha
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilginiz varmı bilmiyorum lakin cloudflare alexa'da ve örümceklere karşı düşüş yaşatıyor girişte direk ana sayfayı goremedigi için sıkıntılar olusuyor
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
neden pause yapıyorsunki direk kullan gitsin sadece koruma değil hızlı sayfa açılışı ve trafik gibi şeylerdede avantaj sağlıyor.