lostyazilim
tr.link

Sunucu Taşımadan Sonra Sorun

3 Mesajlar 694 Okunma
lstbozum
tr.link

onurozmen onurozmen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 370
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 13, (%100)
Merhaba,

Cpanel kurulu sunucumdaki sitelerimi farklı sunucuya taşıdım. Bütün siteler sorunsuz taşındı. Sadece bir tanesinde sorun var. Siteye giriş yapılduığı zaman kullanıcı adı şifre istiyor. Htacess dosyasını ve dizin şifreleme ayarlarını kontreol ettim. Şifreleme ayarı yok. Sorunu nasıl çözebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Site= www.filmtuneli.com

wmaraci
reklam

Aykuru Aykuru WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İnsan Kaynakları
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 17 / 31
  • Ticaret 15, (%100)
Taşındığınız ve taşıdığınız sunucular arasındaki modüllerde eksiklik olabilir. Scriptiniz için tüm modüllerin yeterli olduğundan emin olun. Sitenizi incelediğimde sadece anasayfanızda hata ile karşılaşıldığını gördüm. Paneldeki işlemlerinizi rahatça yapabildiğiniz konusunda bilgim yok.

Önceki sunucunuzda ve şimdiki sunucunuzda herhangi bir isimde php sayfası oluşturun ve içlerine aşağıdaki kodu girin.

phpinfo(INFO_MODULES);

?>

Ardından iki sunucuda da oluşturduğunuz sayfalara tarayıcınızdan giriş yapın yüklü olan tüm modül ve eklentileri göreceksiniz. Diğer sunucunuzdan eksik olan ne varsa tespit edebilirsiniz.
onurozmen

kişi bu mesajı beğendi.

onurozmen onurozmen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 370
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 13, (%100)

Aykuru adlı üyeden alıntı

Taşındığınız ve taşıdığınız sunucular arasındaki modüllerde eksiklik olabilir. Scriptiniz için tüm modüllerin yeterli olduğundan emin olun. Sitenizi incelediğimde sadece anasayfanızda hata ile karşılaşıldığını gördüm. Paneldeki işlemlerinizi rahatça yapabildiğiniz konusunda bilgim yok.

Önceki sunucunuzda ve şimdiki sunucunuzda herhangi bir isimde php sayfası oluşturun ve içlerine aşağıdaki kodu girin.

phpinfo(INFO_MODULES);

?>

Ardından iki sunucuda da oluşturduğunuz sayfalara tarayıcınızdan giriş yapın yüklü olan tüm modül ve eklentileri göreceksiniz. Diğer sunucunuzdan eksik olan ne varsa tespit edebilirsiniz.

Cevap için teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al