-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Selamlar herkese. Web site işlerinde çok bilgim yok. Wordpress sistemini iyi derecede öğrendim sayılır sadece. Bir kaç tane wordpress sitem var. Hepsi wordpress olmuş olunca godaddy'nin 5 sitelik wordpress hostingini kullanıyorum. Bazı sitelerim için wordpress dışında script ihtiyacı duymaktayım. Bu işlem için nasıl bir sunucu ya da sisteme geçmem gerekir? Fazla karışık olmaması gerekiyor. İçinde 4-5 adet site barındırabileceğim bir sisteme ihtiyacım var. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetici Asistanı
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kolay gelsin.
10 web sitesi 5GB ssd disk 50 GB aylık trafik ilk ay ücretsiz sonraki aylar 20 TL
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yenisin tavsiye vermek isterim olumlu yorumlara ve geridönüşlere aldanıp türk kaynaklı site ve türk kaynaklı hosting almamanı tavsiye ederim bunun üzerinden araştırmanı yap.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Atak Servers öneririm gerçekten çok ilgililer ve tüm ihtiyaçlarını uygun fiyata karşılayan bir hosting firması forumda AlpBilisim adlı kişiyle iletişime geçersen sana yardımcı olur iyi çalışmalar dilerim.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pm yolu ile ulaşanlar da oldu. Verilen fiyatlar falan da makul gibi ama güvenemiyorum bir türlü Türk kaynaklı firmalara. Yarın bir gün kapanıp gitmeyeceğinin garantisini göremiyorum. Sonuçta ilgilenmem gereken sitelerim var. Bir de şirketle uğraşmak istemiyorum. Hala tavsiye beklemekteyim.