lostyazilim
tr.link

Site barındırma tavsiye

12 Mesajlar 1.362 Okunma
acebozum
tr.link

aaksu aaksu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 3 / 62
  • Ticaret 3, (%100)
Selamlar herkese. Web site işlerinde çok bilgim yok. Wordpress sistemini iyi derecede öğrendim sayılır sadece. Bir kaç tane wordpress sitem var. Hepsi wordpress olmuş olunca godaddy'nin 5 sitelik wordpress hostingini kullanıyorum. Bazı sitelerim için wordpress dışında script ihtiyacı duymaktayım. Bu işlem için nasıl bir sunucu ya da sisteme geçmem gerekir? Fazla karışık olmaması gerekiyor. İçinde 4-5 adet site barındırabileceğim bir sisteme ihtiyacım var. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

wmaraci
reklam

Uygarlik Uygarlik Bilişim Gündem Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetici Asistanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 17 / 22
  • Ticaret 2, (%100)
kolay gelsin.
10 web sitesi 5GB ssd disk 50 GB aylık trafik ilk ay ücretsiz sonraki aylar 20 TL

• Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 3 / 62
  • Ticaret 3, (%100)

Uygarlik adlı üyeden alıntı

kolay gelsin.
10 web sitesi 5GB ssd disk 50 GB aylık trafik ilk ay ücretsiz sonraki aylar 20 TL

Dediğim gibi çok fazla bilgim yok. panel ve script kurulumu kolay bir sistem olmalı.

dumanhost dumanhost Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Hosting
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
merhaba,
linux hosting paketlerimizi size uygun? yüzlerce script kurulumu tek tık ile yapabiliyorsunuz.

wmaraci
wmaraci

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
Yenisin tavsiye vermek isterim olumlu yorumlara ve geridönüşlere aldanıp türk kaynaklı site ve türk kaynaklı hosting almamanı tavsiye ederim bunun üzerinden araştırmanı yap.

ArdaEgridere ArdaEgridere Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 1247
  • Beğeniler 77 / 110
  • Ticaret 6, (%83)
reseller al kardeşim

• Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 3 / 62
  • Ticaret 3, (%100)

ceyzer adlı üyeden alıntı

Yenisin tavsiye vermek isterim olumlu yorumlara ve geridönüşlere aldanıp türk kaynaklı site ve türk kaynaklı hosting almamanı tavsiye ederim bunun üzerinden araştırmanı yap.

Teşekkürler cevabınız için. Aklım çok karışmış durumda. 500-600 tl fiyatlara çıkan da var. 2-3 dolar falan isteyen de var. Anlamadım gitti.

Aşırı bir disk alanı ihtiyacım yok. Sunucuda dosya barındırmayacağım fazla. 100-200 gb disk alanlarına çıkmasına gerek yok. azami 5 adet site barındıracağım. bunlarda wordpress, dle ve bir tane daha script kullanacağım. Bu yönden işimi görecek, çok karışık olmayan, çok ta pahalı olmayan sistem tavsiyesi düşünüyorum. Türk şirketleri çok güven vermedi. Daha sitenin bölümlerine içerik girilmemiş şirketler var. Nasıl yapsam bilemiyorum gerçekten.

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Atak Servers öneririm gerçekten çok ilgililer ve tüm ihtiyaçlarını uygun fiyata karşılayan bir hosting firması forumda AlpBilisim adlı kişiyle iletişime geçersen sana yardımcı olur iyi çalışmalar dilerim.

Fizello - Inspired by Colors

• Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 3 / 62
  • Ticaret 3, (%100)
Pm yolu ile ulaşanlar da oldu. Verilen fiyatlar falan da makul gibi ama güvenemiyorum bir türlü Türk kaynaklı firmalara. Yarın bir gün kapanıp gitmeyeceğinin garantisini göremiyorum. Sonuçta ilgilenmem gereken sitelerim var. Bir de şirketle uğraşmak istemiyorum. Hala tavsiye beklemekteyim.

BocekBasi BocekBasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sıradan
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 2842
  • Beğeniler 374 / 374
  • Ticaret 30, (%100)

aaksu adlı üyeden alıntı

Pm yolu ile ulaşanlar da oldu. Verilen fiyatlar falan da makul gibi ama güvenemiyorum bir türlü Türk kaynaklı firmalara. Yarın bir gün kapanıp gitmeyeceğinin garantisini göremiyorum. Sonuçta ilgilenmem gereken sitelerim var. Bir de şirketle uğraşmak istemiyorum. Hala tavsiye beklemekteyim.

hocam www.guzel.net.tr tavsiye ederim arkadaşlar çok ilgili uzun zamandır onlarla çalışıyorum.

https://dapasorgu.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al