Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ruzgartv adlı üyeden alıntı
Farklı şeyler bende düşünüyorum da maalesef imkanlarım kısıtlı. Öğrenciyim kısıtlı zamanım ve aletlerim var. Yoksa röportaj çok güzel bir fikir. :) Her şey tamam da şu blog kısmını anlamadım ne gibi faydası olabilir ki blogun?
Kitap videonu izledim. Konuşurken takılmaları gidermek için kağıt desteği alabilirsin. Vücut dilin de biraz içe kapanık. Daha rahat olmayı deneyebilirsin. Bir öğretmen gözüyle benden bu kadar =)
Bu arada kameranı merak ettim ? Konu dışı olacak ama...
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
bilg. müh.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu arada video'larını hangi programla yayına hazır hale getiriyorsun?
www.farkineki.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben beğendim, kitap tanıtımlarının devamını bekliyorum.
Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Öncelikle herkes gibi kamera diyeceğim onada gerekli sorunu halledersin açısıydı şuyuydu buyuydu takılmaları dert etme yaşıtlarında kamera karşısında aynı tepkileri aynı konuşmaları yapar.Kitap videonu beğendim daha önce görmemiştim bu tarz da bi içerik mesela bu bir farktır.Ama bunu güzel değerlendirmeni isterim kendince bir şeyler yapıyorsun bunu yaparken video çekmek için çekme kendini hazır hissettiğinde yapacaksın, ona göre programlan yani mesela kitap tanıtıyorsun onun için kendine bi senaryo yaz işte kitabın şurasından şöyle bahsedicem işte şurasını tutarken şunları diyeceğim diye sözlerini güzel akıcı cümleler oluştur madem öğrenciyim diyosun :) Eğer kendine metin hazırlarsan emin ol daha olumlu yorumlar alırsın.Ayrıca anladığım kadarıyla videoyu kesme,biçme işlerinden anlıyorsun beğenmediğin yerleri kes yine çek video çekmeyi seviyorsun anladığım kadarıyla o zaman pratik olmayı öğren mesela videoda rahatsız edici ışık var bunları kapatmak için not al yaz kağıda ,
1- videoda ışıkları gider
2-vs vsvs
diye not al ben eksiklerimi gidermek için her zaman böyle yaparım emin ol yavaş yavaş gidereceksin.İnşallah istediğin yerlere gelirsin kardeşim.