Juzk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben üniversiteye hazırlanıyorum şuan.Allahın izniyle bu yıl Marmara üniversitesinde istediğim bölümü kazanacağım.Lakin maddi durum pek iyi olmadığından üniversitede bir site ile uğraşıp harçlık çıkartmak istiyorum.Derslerimin etkilenmemesi için sınav bittiğinde (haziran) başlayacağım projeme ancak aklımda film ve blog sitesi var.Hangisini seçeceğime karar veremedim.
Birkaç sene önce aylık 400.000 hit yapan film sitem vardı (sıfırdan kendim yaptım) ancak para lazımdı sattım.
Blog sitesi açmakta hep hayalimde olan birşey karar veremedim.
2 ay gibi bir süre çalışıp bir kısmını siteye harcıyacağım.223 tane hazırda makalem var (+200 kelime) siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Bu projeyi Allahın izniyle 5 yıl sürdüreceğim haberiniz olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AzZA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hangi bölümü okuyacaksınız hocam,ona göre birşeyler düşünebilirsiniz.
Eğer ağır bir bölüm okumayacaksınız blog işine girin veya okuyacagınız bölüm üzerine açın bir site genel olarak o konularda paylaşım yapın,öğrenci arkadaşlarınızla röportaj yapıp koyun vs vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hocam hukukla işletme ayrı dunyalar nasıl bir hedef o
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
film daha çok kazandırıyor galiba denemedim ama dizi de aynı şekilde.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
EVDEN EVE NAKLİYAT
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
blog boş be abi film veya dizi sitesi daha çok hit getirecek ve dolasıyla tanıtım, fotoor ve adsenseden güzel para kazanabilirsin.
blog tarzı siteleri sosyal paylaşım siteleri öldürdü
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Marmara hukuk okuyacaksan hocam ders notlarının satıldığı site aç, tüm masrafını çıkartırsın. Benim arkadaşım oradan mezun oldu ve notlar gerçekten çok pahalıydı. Eminim şuan daha açılmamıştır satış sitesi.
İşletme okuyacaksan, orası Göztepe kampüsünde yer alıyor. Bahçelievler'den taşınmıştı galiba. Orada da öğrenci aktiviteleri için site açabilirsin. Aktif biriysen kulüp kurup eğlence düzenlersin. Site ise bu işlerini daha kolay yaymak için aracı olur.
Biraz bütçen varsa tüm bölümlerin notlarını tek bir sitede toplayabilirsin. 70.000 öğrenci var heralde. Sırf 40.000 göztepe kampüsünde var. Notları üyelikle site üzerinde gösterebilirsin.
Bunların dışında üniversiteye yönelik forum kurabilirsin. Tanışma, etkinlik vs herşeyi barındıran.
Üniversite olayları kapsamında olmayan, para kazandırabilecek başka proje düşünemiyorum ben. Film sitesi boşa masraf olur. Boşuna uğraşırsın. Blogda ise rayına oturtana kadar üniversite biter.