-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar aklımda bir proje var işin aslı denemek istiyorum yöntem işe yarar mı elimde yeterince site olmadığı için kendim uygulama şansı bulamadım bildiğiniz gibi google botları örümcek sistemiyle çalışıyor yani bi siteyi indeccliyor ardından sitede bulduğu linklere geçiyor bu noktada bota index alması için kendimiz yön verecez sitesinden dışa link çıkışı veya 1-2 çıkış olan 10 siteye ihtiyacımız var sistem şu şekilde olcak ;
10 sitelik bir havuz oluşturcaz bu havuzdaki siteler sitesine havuzda bulunan sitelerden 2 tanesinin linki alacak linkleri düzenleyerek döngü sağlayacak şekilde kurcaz
bize faydası her birimiz backlink kazanmış olcaz ve bot döngüsünden dolayı hızlı sitelerimiz daha hızlı index alcaz
denemek bedava ilgilenenler yorum veya özel mesaj ile iletişime geçerse sevinirim
Elit
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhendiz
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mantıklı, güzel düşünce tebrik ederim. Bu günlerde bolca gözüme çarpıyosun fikir akımlarına bayılıyorum ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eğer doğru anladıysam çapraz link alışverişinden bahsediyorsunuz. Böyle bir şey var.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Olabilir, mantıklı. Bu havuzu daha değişik yerlerde de kullanabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Niyet güzel de 10 siteyle 20 siteyle o bağ kurulur ama bi kaç ay sonra çapraz bağlarda zorlanma olur :D aynı sitelerin sürekli kendi aralarında vereceği link sıkıntı çıkartabilir. Ancak havuz büyük olursa, sıkıntı ihtimali düşecektir.
Elit
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhendiz
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son durum nedir, rafa mı kaldırıldı proje :)
Bence 3 kişi bile yeter, uygun görürseniz yapalım bi değişiklik?