-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yok hocam eski sitemde seo ile ilgili bilgiler paylaşıyordum ozaman açmıştım wmaracı hesabımı isim oyüzden böyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
içeriklerinizi indexleyen google bunları veri işaretleri kısmına kaydeder toolstan takip edebilirsin tema değişikliğinde botun düzenli index aldığı sistem bozulur geçmiş konuların indexinde hatalar verir sıralama hitin düşer ancak 2-3 hafta içersinde robotlar yeni temayı tanımlayarak hataları kendiliğinden düzeltip eski haline gelir durumun
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
inşallah zararı büyük olmaz :) ama şuanki seçtiğim temada sitenin açılış hızının yükseldiğini farkedebiliyorum yani çok büyük bi etki yarattı açılış hızı konusunda
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
içeriklerinize hiçbirşey olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet hiçbirşey olmadı teşekkürler yorumun için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk temamdaki zor uğraşlarımdan sonra artık kodlamalarda düzenlemeler konusunda sıkıntı yaşamıyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 tema değiştirdim hiçbirinde veri kaybı yaşanmadı sadece yazılarda kaymalar oldu onlarda basit bir şekilde düzeliyor şimdi eskisinden daha güzel oldu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bencede önceki temamda 3 adet footer ve kırmızı beyaz tasarım ile kategori kısmı yataydı şimdi siye beyaz tasarım 4 footer ve kategori kısmını sidebar aldım görünüm daha hoş oldu ve açılış hızında düşüş gözlemledim şuna eminimki şuanki tasarım eskisine göre çok daha iyi olucak
Ek Olarak: peki hürriyet bumerangta platin üyeliğim bulunuyor tasarım değişikliğim üyeliğimi etkilemez umarım çünkü ziyaretçi konusunda destek sağlıyor ve reklam için yani bi makale paylaştığımda günde en az 250 kişi ziyaret ediyor yazar kafeden bilgisi olan varmı ?