-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEM/SEO Expert
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
Siten kaç aylık? Siten kime hitap ediyor? ve yeterince hit potanisyeline ulaştı mı yoksa önü daha açık mı gibi sorularla reklam alım politikanı belirleyebilirsin. pop-up reklam alabilirsin reklam firmalarından fakat şu an için gelişim sayısı düzeyinde olan hitlerin hepten sitenden uzaklaşabilir, zira pop-up sevilmeyen bir olay. eğer illa ki kazanç düşünüyorsan elden al kullanıcıları pek etkilemesin derim, fazla bir getirisi olmasa da host vs. karşılamış olur. iyi çalışmalar
Khan S
Okan Caliskan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hocam bilgi için teşekkür ederim. Fakat adsense başvuru yaptık onay alamadık sanırım script'ten dolayı galiba. Çıkmaza girdim gerçekten maddi olarakta bi yerden başlamam gerek sıkışık olduğum için ne yapacağım tam bilemiyorum bu reklam konusunu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
600 hit pop up için çok az.pop up kullandım ben.hitin düşük olunca ki 600 de çok değildir,kazancın şu şekilde olur 0,00678 gibi bir şey.bu günlük tabi.pop up tan rahatsız olan sitene de gelmezse gitti bitti.ben sana bir film izleyicisi olarak yazaym.popup ve artı18 reklam olan bir siteye girmemle çıkmam bir olur.linkini not ederim google da birinci çıksa da girmem artk.sana tavsiyem zanox gibi satış ortaklığı sitelerini kullanman.zor olur tabi ama sen de sonuçta film sitesisin.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
Khan S
Okan Caliskan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim gerçekten. Çok açıklayıcı ve bilgili olmuş iyi geceler diliyorum