-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google Adwords Reklamı yada Gmail reklamı görüyorsanız En büyük sebebi Webmaster olmanız. Netice itibari ile, Adsense kullanıyorsun, Analytics kullanıyorsun, Adwords Kullanmaman için Bir neden yok. google bir nevi Senin bilinç altına Birşeyler sokmaya Çalışıyor. Reklamların temel amacıda Budur
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Google adsense artık kullanıcıların ne aradığını bilerek reklam gösteriyor çoğu zaman. Örneğin çiçek aradıysan google'de çiçek reklamları. araba aradıysan araba. Oyun aradıysan oyun vb. Merak etmeyin google'ye hiç bir şey olmaz :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reklamların çıkması sizin gezdiğiniz sayfalar ile alakalı...
hepsiburada da çamaşır makinesi bakıyorum bir hafta boyunca hepsiburadanın çamaşır makinesi reklamı çıkıyor karşıma..
eşim bebeğe zıbın bakıyor o çıkıyor yani nereye girersen onun ile alakalı bir reklam çıkıyor. belki sizi adsenseye davet ediyordur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
muhasebeci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
valla arkadaşım saçmalıyorsun dersek ayıp olur.google ne arasan hangi siteleri ziyaret edersen onunla alakalı reklamlar görürsün.ama yanılmadığın bir nokta var yandex güçleniyor,facede reklamlar ucuzluyor,pinterest tüm küçük işletmelerin derdine derman olmaya başlamış ken adsense yayıncılarını gerizekalı yerine koymaya devam etiği sürece piyasısı düşmeye devam edecektir ama hala googleden umudum var benim.
En Güzel ve En Eğlenceli Oyunlar http://www.oyunlar19.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Siyaset Bilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sana sürekli aynı reklamların çıkması ilgi alanına dayalı reklamlardan dolayı olabilir.Çerezler diyorum yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
google cookieslere bakar ona göre reklam atar önüne aslında buna hakı yok ama neyse konumuz bu değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkesin bildiği bir konu diye düşündüm ama farklılıklar da varmış.Erime dediğiniz aynı reklamlarsa,bunun nedeni bir önceki arkadaşın dediği gibi tarayıcınızdaki çerezlerdir.istesek de istemesek de bunu kullanıyor.Belli kelimleri algılayıp reklam çıktığı için de hep aynı reklam.Ben gün içerisinde bloguma yazı eklerken vs. kaç defa sayfayı yenilediysem de yazı eklediysemde meşhur facebook reklamları çıkıyor.
herseyiblogluyorum.blogspot.com