-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Normalde bu sistemde bu kadar yavaşlık olması normal değil değil mi ? Advanced System Care kurulu onla taratıyorum cclenear kurdum temizledim pc clean up combofix hepsini kurup tarattırdım ardından sildim ama aynı sorun . Ayrı olarak Windows güncel olarak kullanıyorum. Bios u bile güncelledim sıkıntı ondadır diye ama nafile :)
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Harddisk yeni ama 250 lik bi harddisk var dı 3 ay oldu 500 gb lık aldım SSD hız konusunda çok fark oluyor mu :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
İşletim sistemiyle alakası yok ki Windows 8.1 hızı Windows 7'ye göre daha üstün. Harddisk arızalanmış olabilir diyeceğim ama ilk 5 dakika sorun var dediğinize göre donanımsal bir sorun var demektir. İşlemci macununu kontrol edin, kasa tozlandıysa temizleyin vs. Bunlara ek olarak bilgisayarında sürekli Ccleaner kurulu kalsın aydan aya kayıt defteri dosyalarını düzenle ve fazladan depolanan alanları temizle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İşlemci macunu dediğiniz nasıl bişş hocam :/ nasıl kontrol edeceğim :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Eset'i tamamen kaldırmanı öneririm. Ben de geçen haftalarda böyle bir sıkıntı yaşadım Eset'i kaldırdım bilgisayar nefes aldı resmen. Daha sonra Windows Defender'i de durdurdum (sonradan anladım ki asıl sorun buymuş) bütün sorunlar çözüldü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
saydığın özellikler win 7'li bir bilgisayarda olsa cayır cayır çalışır, sorun win 8 den kaynaklanıyor bence, çünkü bende bilgisayarıma win8 yükledim bilgisayar kasmaya başladı, windows'un benim tabirimle çiftli sürümlerinden uzak dur derim; vista, 8 vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Eset yerine önereceğiniz virüs programı var mı peki hocam? Windows 7 driver da sıkıntı yaşadım daha evvel.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
BurakC adlı üyeden alıntı
Eset yerine önereceğiniz virüs programı var mı peki hocam? Windows 7 driver da sıkıntı yaşadım daha evvel.
Driverda nasıl bir sıkıbtı yaşadınız hocam.Driveri bulamadıysanız slim driver programı driver bulmada çok iyi.Esetin yerine avirayı yada microsoftun kendi antivirüs programını önerebilirim size.