netbozum
tr.link

Google Sıralama Değişiklikleri

2 Mesajlar 632 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 632 görüntüleme
acebozum
tr.link

dtmuratcan dtmuratcan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 517
  • Beğeniler 487 / 104
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Gökçeada için hazırladığımız -imzamda da bulunan- bir sitemiz var. Gökçeada kelimesinde son 15 günde devamlı olarak ilk 3-4 içerisindeyiz, ancak 3. sırada bulunurken önümüze bir gün başka bir site, 3-4 gün sonra bir başka site geliyor. Sonra tekrar biz 3. sıradaki yerimizi alıyoruz.

Bizim sitemiz de dahil olmak üzere herhangibir tema değişikliği, güncelleme olmayan bu siteler arasında neden böyle bir değişiklik olmuyordur sizce?

Algoritma değişikliklerini yetişebildiğim kadar takip ediyorum ve tüm arkadaşlarımızın paylaştıklarını takip ederek kazanımlar çıkarıyorum. Bu konuda benim gibi eksik bilgileri olan diğer arkadaşlarımız da olabilir. Bu nedenle foruma danışmak istedim.

Cevap yazan arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim.
 

 

wmaraci
reklam

tenzilat tenzilat WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek b.muhendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** H**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 2 / 12
  • Ticaret 1, (%0)
şu sıralar sadece sizde değil herkesin sıralamasında dalgalanmalar sozkonusudur..eminim bu dalgalanmalar bir sure daha devam edicek.
 

 

E-Ticaret , Google Reklamcılığı ve Seo Uzmanı
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al