Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı
Hocam olay tamamen,
sizin anahtar kelimeleriniz rakip siteden önce çıkmış bundan dolayı adam size olta atmış. Adama tekrar mail atın;
Avukatımla görüştüm. Yasal herhangi bir problem olmayacağını söyledi. Sizde avukatınızdan bana yazılı bir belge gönderirseniz. Gerken yapılacaktır gibi bir yazı yazın biraz uzatarak bir daha size mail atmayacaktır. :)
çok iyi hocam hemen bu şekilde gönderiyorum :)
Ek Olarak:
Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı
Hocam olay tamamen,
sizin anahtar kelimeleriniz rakip siteden önce çıkmış bundan dolayı adam size olta atmış. Adama tekrar mail atın;
Avukatımla görüştüm. Yasal herhangi bir problem olmayacağını söyledi. Sizde avukatınızdan bana yazılı bir belge gönderirseniz. Gerken yapılacaktır gibi bir yazı yazın biraz uzatarak bir daha size mail atmayacaktır. :)
ve beklenen mail geldi, mailde şunlar yazıyor;
" Her önüne gelen site için avukatımdan belge mi çıkarttıracakmışım?
Siz avukatınınıza benim selamımı söyleyin ve deyin ki; bir hafta mühlet veriyorum!
Eğer 27 Nisan gecesine kadar bu yazılar kalkmasın, derdinizi mahkemelere atarsınız.
Burası muz cumhuriyeti değil. F... P... Altılı Tahminleri adı altındaki mesleki ünvan, devlete milyarlarca vergi vermektedir.
Alakasız bir başka sitenin hukuksal açıdan hiçbir hakkı yoktur.
Sandığınızdan çok fazla başınızın ağrımasını istemiyorsanız, bu yazıları kaldırın.
Aksi halde sonuçlarına katlanırsınız! Bu da size son sözümdür! "
Ne diyorsunuz :)