Khan S
Okan Caliskan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
3 Gündür herkes farklı şeyler söyledi forumda, Kimin doğru kimin yanlış konuştuğu hakkında bir fikrim yoktu. Taki siz linkleri atana kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Kaynak Google, bu makalelere göz atmıştım. Arkadaşlar için güzel bilgi oldu. Teşekkürler hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kaynak incelemeniz Çok güzel. Ancak google Hiçbir zaman iceberg'in Arka yüzünü; insanlarla Paylaşmaz.
21 Nisan tarih olarak verilsede Güncellemenin zamana yayılmasından dolayı erken Başladı ( En azından Ben öyle Fark ettim)
Kaynaklarınız'a
http://googlewebmastercentral.blogspot.com.tr/2015/04/better-presentation-of-urls-in-search.htmlBunu da eklerseniz, olayın sadece tek güncelleme olmadıgını anlamış oluruz
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
PHPacemisi adlı üyeden alıntı
O da doğru ama bu link ve başlık yapısıyla alakalı. Bu 21 nisan olayının en yanlış anlaşılan tarafı, mobil uyumlu sitelerin her aramada avantajlı olacağının sanılması. Ama Google diyor ki bu sadece mobilden aramayı etkileyecek.
Hocam Siz bakmayın, googlenin Sadece mobil Sıralamayı etkileyecek Demesini.
En basitinden şöyle düşünün. Bir site içeriğinin doğal olarak üst sıralarda yer almasını sağlayan en önemli sebeplerden biri, Organik Ziyaretçidir.
Mobil uyumlu olmayan site; Mobilden Ziyaretçi alamayacağı için Masaüstü Performansında da Ciddi anlamda Sıralama Kaybedecek. Mobil uyumlu olursa da tam tersi.
Eğer organik Ziyaretçinin sıralamalar üzerinde Ne denli etkili olduguna şahit olduysanız Benim ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.
PHPacemisi adlı üyeden alıntı
Millet harıl hurul site değiştiriyor. Tasarımı güncelliyor, hatalarını düzeltiyor, kodlarla oynuyor, panik havası var yani. Dalgalanma bu yüzdendir.
Bu Düşüncenize katılıyorum.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...