lostyazilim
tr.link

Keywordleri kaldırın yükselişe geçin!!!

46 Mesajlar 7.111 Okunma
lstbozum
tr.link

dragoumis35 dragoumis35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 56 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** D**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 7 / 18
  • Ticaret 2, (%100)
Yazı içi imleme yapmayan, italik, "b" kasmayan kaldırmasın bence. Ancak tekil yazı sayfalarındaki şablon keywordleri sanırım kaldırmak gerekiyor.

Bunun dışında artık google iyiden iyiye işi kartelliğe döktü. Arama sonuçları açısından kullanıcı için en verimli sonucu değil kendi network'ü için en yararlı sonuçları getiriyor. 3-5 bilemedin 8-10 aylık geçici başarılar - onlar da istisna - sözkonusu olsa da küçük ölçekli site sahiplerine hayat hakkı yok artık. Korsan iş yapmıyorsanız google'ın hoyratça ve haksız güncellemelerinden sarsılmamanız için 20 - 30 bin dolardan başlayan yatırımlar gerekiyor artık.

Daha mobil güncellemesi milletin canını yakmadı tam olarak. Çakma eklentilerle tel maşa, alelusül kotarılan mobil siteler çöpe gidecek 2-3 aya kalmaz. Reklam siteleri de soygunculuğun suyunu çıkardı. Reklamvereni ayrı, yayımcıyı ayrı söğüşlüyorlar gidişat çok kötü.

Eşsiz - benzersiz konularla blogvari "butik" iş çıkarmak da zor. Büyük medya şirketlerinin kaynakları sınırsız. aynı/benzer başlıklarla yüzlerce konu/kategori/yazı yayınlıyorlar. Senin çıkardığın iş daha nitelikli olsa bile Google kullanıcıyı güncellemenin daha sık olduğu yere taşıyor. Her hafta lotonun sonucunu önceden versen kulaktan kulağa yayılmazsa google'dan ziyaretçi alamazsın o kadar diyeyim...

Yukarda da dediğim gibi gidişat küçük yayımcıların aleyhine ama aç it fırın yakar bu şekilde giderse sektörde illegal tuhaf yan kollar doğar internet de bataklık olur sonunda da devletlerin elinegeçer...

Neyse özellikle wordpress üzerinde çalışanlar anahtar kelime silmekte aceleci olmasın bence.
erotomani acemiascilar erekaone

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

akdenizz akdenizz Hayırlı günler Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 16 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

Şunu diyebilirim www.yamaindir.org benim projem ve 1 tane keyword kullanmıyoruz 2 ayda ilk sayfaya kadar yükseldik. Önceden sıralamaya giremiyorduk. Şu an crusader king 2 türkçe yama yazinca 2. sıradayız bunun gibi örnekler mevcut keywordler pek bi işe yaramıyor. Seo hocası da kullanmıyor mesela

aynen baktım 3 aylık siteniz oldukça başarılı gerek yokmuş keyworde. ben çok yerde okudum keyword artık önemsiz laflarını pek aldırış etmedim. sonra artık gözü kararttım kaldırdım nolacaksa olsun diye. baktım ki yükseldi. artık google onu spam diyemi algılıyor veya bunlar artık eski kodlar deip sitemize mi eski yapı diyor bilemiyorum

cimsir cimsir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 154
  • Beğeniler 22 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
her 100-150 kelime için 1 keyword ve etiket ekleyerek konuları hazırlayın makale içeriğine göre tamamen kaldırınca diğer arama motorlarını etkiler o yüzden tadında kullanın

• Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 16 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

cimsir adlı üyeden alıntı

her 100-150 kelime için 1 keyword ve etiket ekleyerek konuları hazırlayın makale içeriğine göre tamamen kaldırınca diğer arama motorlarını etkiler o yüzden tadında kullanın

bide yanlış olmasın google webmasterden site haritasınıda güncel olanı ile değiştirdim manuel olarak. kategoriler ve ürünler değişmişti yeni sitemap oluşturup göndermiştim onuda 1 hafta önce.

wmaraci
wmaraci

terzi312 terzi312 Wordpress PERFORMANS Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 7 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

akdenizz adlı üyeden alıntı

6-7 tane kadar keyword vardı. bitkisel yağ, bitkisel yağlar, bitkisel yağ firmaları, bitkisel yağ fiyatları, bitkisel yağ toptancısı . bu şekilde.

Artık bu tarz keyword kullanımından kaçınmalısınız. Farkındaysanız hepsinde bitkisel kelimesi geçiyor. Bu spam algısı uyandırabilir.

uzayperformans.com

widiwidi widiwidi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo Optimizasyon,Web Tasarım,
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** S**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 0 / 36
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar Seo nun mantığı şudur : Google ilk etapta web sayfalarını doğru şekilde analiz edebilmesi açısından,Title ve keywordleri kullanır,Ardından anahtar kelimelerinize, yönelik sıralamalar belirler.

Arkadaşımızın web sayfasındaki anahtar kelimeleri kaldırmasından sonra sıra yükselmesinin tek sebebi,tüm keyword lerinde aldığı sıralama sıfırlanıp web sayfasının gerçekten bulunduğu anahtar kelimede yükselmesi olayıdır.

Anahtar kelimelerinizi kaldırmanız,artık google'ın kullanıcı deneyimlerine göre sizleri sıralamaya alması anlamına gelecektir.

Bu birçok web sayfasında doğru yönde etki edebileceği gibi yanlış yönde de etki edebilir.

Fiber Türkiye arkadaşımız Seo Hocasınında anahtar kelime kullanmadığını belirtmiş,

Google' seo uzmanı aranıyorda yazssanız seo uzmanı aklını yemişde yazssanız seo hocasının sayfası çıkıyor,gereksiz gereksiz sayfalar oluşturup seo uzmanı kelimesine çıkış yapıyorlar.

Ardından forum sayfalarında kullanıcı çekebilmek (Doğrudan Giriş) adına,web sayfamızda hata bulana 1 tl ücret verilecektir diye konu açan zihniyete sahipler.

Kendilerine ait forum siteleri mevcut vs vs.

Sonuç olarak,Keyword ler web sayfanızın ilk açılması esnasında botlara kılawuz olması için yapılmalıdır.Sonrasında silebilirsiniz.

• Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 16 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

terzi312 adlı üyeden alıntı

Artık bu tarz keyword kullanımından kaçınmalısınız. Farkındaysanız hepsinde bitkisel kelimesi geçiyor. Bu spam algısı uyandırabilir.

aynen çünkü bu tarz keywordleri herkesler giriyordu. bitkisel yağlar yazınca bakıyorum en baştaki istanbul baharat olsun marankialisveris olsun keywordleri yok bile. bende sildim onlara bakarak. sitemin adresine çok güveniyorum aslında. insanların arama kelimesi zaten sitenin adı sadece uzantısı .net tek ondan tereddüt ediyorum şöyle 1. sayfaya otursa 2 aylık sitem off diyorum 10-15 senelik siteler 1. sayfada şöyle kendimizi göstersek firma olarak o insanlara :D ahmet maranki tvlere çıkıyor bitkisel yağ reklamı yapıyor, şöyle bizim gibi antalyada üretim tesisinde çalışan kardeşlerini tanısa kim bu kardeşlerim dese :D:D
ApranaX

kişi bu mesajı beğendi.

vantof vantof WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 0 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
peki wordpress seo eklentileri bu anlamda neden güncelleme getirmedi ?

cybertek cybertek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 27 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
salgalanma yüzünden böle dkkat edin google güncelemesi gecince cakılmayı...

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Kaldıralım bakalım:)
akdenizz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al