mühendis adlı üyeden alıntı
Öncelikle harika bir yazı olmuş gerçekten. Gizmodo takip ettiğim sitelerden bir tanesi. Bir ara theverge içinde bir analiz beklerim :) Şaka bir yana link ağı gerçekten önemli ve belkide atladığımız bir nokta.
Ancak kendimize de tam haksızlık etmeyelim. Bu makaleyi okuyup biz bırakalım bu işi demeyelim. Onlar kadar olamayız belki ancak BİZ ne yapabiliriz biraz da onu konuşalım.
Sonuçta elimizde yeteri kadar eleman yok.(Çoğumuz tek tabanca veya çifteli :)) Sanırım çoğumuzun parası da çok yok. O zaman bırakacak mıyız?
Tabii ki bırakmayacağız. Peki o zaman neler yapmalıyız. Tamam sosyal medyayı aktif kullanmak gerekli. Bunda herkes hem fikir ve KENDİNCE birşeyler yapıyor ya sonrası?
Konu ilerlerse bir tartışma oluşursa fikirlerimizi daha da ilerletebiliriz.
Tekrar elinize sağlık.
Teşekkürler
Tam ifade edememişim... Yanlış anlaşılmasın... "Bırakıp gidin" derken, olaya hem biraz esprili yaklaşmak hem de ciddiyetini anlatmak içindi.
Tek tabanca da olsak, beş kuruş paramız da olmasa, yine de "yüksek disiplin ve doğru planlama", peşinde başarıyı getiriyor.
Tekrar teşekkürler.
kendoka adlı üyeden alıntı
Yazılarını ve sitesini takip ettiğim bir kişiden yine değerli bir yazı. Fakat malesef yeterli ilgiyi görmüyor. Ben bu tarz arastırmaların nasıl ve ne zorluklarla yapıldıgını bilen biri olarak takdir ediyorum fakat bilmeyenler için çok da değerli değil tabi.
Teşekkürler...
Evet, "ilgi" motive eden bir faktör.
Ama yine de ilgiyi fazla düşünmemek, işine odaklanmak lazım... bence budur.
Belki de en büyük avantajım;
Bunları kolay hazırlayabiliyor olmamdandır.
Çünkü zaten müşterilerim için yapıyorum ve elimde tonla data birikti/birikiyor.
E birde yüksek klavye hızına sahip olunca (500-550 karakter/dk)
İnsan yazıyor :)
Sevgiler
.