riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ticareti internete taşımak kesinlikle her sektör ve kuruluş için şart.. Bu isimde markalaşabilmek çok çok önemli. Bunu da AdWords, Facebook reklam ağlarından yapabilirsiniz sanırım. Bir kaç beğen-paylaş,hediye ver taktiği ile kitle genişletilir.
İnternet sitesi olmadan da satış yapılabilir. Bunlarda söylemek istediğim birkaç şey;
#Kesinlikle ve kesinlikle instagram adlı uygulamada kendinize bir pazar oluşturun. Büyük sayfalardan reklamlar alın.
#Ürün listeleme ile gittigidiyor,n11,sanalpazar tarzı satış yapabileceğiniz sitelere premium dükkan ile ürünleri girin. Açıklama kısmına sitenizin adresini, mümkünse ürün görseline site adresi ve logosunu basın.
#Bayilikler verin. Affiliate marketing, drop shipping ağlarına katılın.
#Ürün satışını arttırmak adına saat,gözlük,taş bileklik gibi aksesuarlarla kombin yapın. Hatta sevgili kombini yaparak bunu bile ikiye katlabilirsiniz.
Demem o ki;
İnternet mecrasında normalde yaptığınız satışın kat ve kat fazlasını yapabilirsiniz. Gerekirse bir ticaret danışmanı alın. Oda benim saydıklarından başlayıp sizi daha da ileri, başarıya taşıyacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende saat işine girmek istiyorum fakat dolar yükseldir aliexpreste saatler 80 liraya falan denk geliyor 80e alsak kaça satacaz ki bu saatleri ? türkiyede aliexpresteki fiyata satanlar var onlar nereden temin ediyor acaba saatleri ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
b.muhendisi
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Uzmann adlı üyeden alıntı
bende saat işine girmek istiyorum fakat dolar yükseldir aliexpreste saatler 80 liraya falan denk geliyor 80e alsak kaça satacaz ki bu saatleri ? türkiyede aliexpresteki fiyata satanlar var onlar nereden temin ediyor acaba saatleri ?
Hocam Markasız saatler heryerde bulunabiliyor ve tedarikçisinin kaçlı sipariş verdiğine göre fiyatı değişiyor. siz perakende gibi 1 tane alırken fiyat 80 TL ise adam 1000 li siparişinde bu rakamı 40'a hatta 30 TL ye bile indirebiliyor.o yüzden markasız saat satmaktansa markalı saatleri satmak hem daha karli hemde sıkıntısızdır.örnek verirsem casio'nun her distribütöründen alacağınız indirim Liste fiyatından %40'dır. %45 indirim asla ve asla alamazsınız.
Emporio Armaninin %35'dir.
Fossil %40'dır. bunların daha üstünde indirim size kimse vermez , veremez. ama markasız saatlerde fiyat politikası yoktur.
Ek Olarak: E-ticaret konusundaki tecrübelerimi paylaşabileceğim ve detay gosterebileceğim bir konu başlığı olmadığı içiin aslında paylaşamıyorum. bu konuda çoğu e-ticaret sahiplerine bilgilendirme yapıp eğitim verebilirim ama konuyu nereye açabileceğimi bilemedim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
E-Ticaret , Google Reklamcılığı ve Seo Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
b.muhendisi
-
-
Ad Soyad