lostyazilim
tr.link

Musa Erdoğmuş tarafından ücretsiz satış ortaklığı ve xticaret eğitimi.(eğitim bitti)

4 Mesajlar 800 Okunma
acebozum
tr.link

carnivore0 carnivore0 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Eğitim Bitmiştir... Haftaya Pazar 21:30'da Link Yeniden paylaşılacaktır.

wmaraci
reklam

BKD BKD WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 30 / 130
  • Ticaret 11, (%100)
Her hafta mail geliyor bu webinar için. Bi kere girdim, xticaret üyeliği olanlar için hiçbir şey yaramaz. xticaret hesabınız yoksa girin, bilgilenin. Ama satış ortaklığı hakkında detaylı bilgi edinebileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Webinar tamamen xticareti tanıtma amaçlı...

carnivore0 carnivore0 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

BKD adlı üyeden alıntı

Her hafta mail geliyor bu webinar için. Bi kere girdim, xticaret üyeliği olanlar için hiçbir şey yaramaz. xticaret hesabınız yoksa girin, bilgilenin. Ama satış ortaklığı hakkında detaylı bilgi edinebileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Webinar tamamen xticareti tanıtma amaçlı...

hocam ne kadarını dinledin bilmiyorum ama her hafta dinliyorum. İlk başta yeni katılanlar için sistemi tanıtıyor tabiki fakat bundan sonra zaten kullanıcı olanların da kullanabileceği küçük tüyolarda veriyor. Ayrıca sorular varsa en sonda onları da cevaplıyor. Seni bilmiyorum ama benim her hafta birşeyler kazanmama yardım ediyor.

sentera sentera Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek ihale uzmanı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

carnivore0 adlı üyeden alıntı

hocam ne kadarını dinledin bilmiyorum ama her hafta dinliyorum. İlk başta yeni katılanlar için sistemi tanıtıyor tabiki fakat bundan sonra zaten kullanıcı olanların da kullanabileceği küçük tüyolarda veriyor. Ayrıca sorular varsa en sonda onları da cevaplıyor. Seni bilmiyorum ama benim her hafta birşeyler kazanmama yardım ediyor.

bende aynı fikirdeyim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al