-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Cloudflarenin adsense gelirini azalttığı yönünde bir söylem var,
Cloudflare kullanmak işime geliyor ve bu hizmeti kullanmak istiyorum.
Ancak adsense gelirini azaltıyorsa bırakacağım.
Cloudflare kullanırken ve bıraktıktan sonra adsense geliri arasında fark olan var mı? Söylem duyum değil, bizzat yaşadınız mı? İşin doğrusu nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
AdSense web sitelerinde kullanılan Cache ve benzeri sistemleri pek önermyior ve sevmiyor gelirde azalma olur mu bilmem ama Google ile optimize çalışan bir sistem bana daha mantıklı geliyor Cloudflare de basit bir mantıkla sitenizi önbellekliyor ve sitenizin daha hızlı açılmasını sağlıyor.Eğer CloudFlare kullanmaktaki amacınız hız ise düşük miktarlara bir CDN hizmeti alabilir veya kendi sunucunuza Local CDN kurarak sistem optimizasyonunu yapabilirsiniz.İyi çalışmalar dilerim.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsensei bilmem ama Cloudflare yüzünden google sitemi en son sıralara attı, yapabilirseniz vps kullanın ve güvenliğini sağlayabilecek bir arkadaşla çalışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hala kullanmaktayım sizinde dediğiniz gibi kullanmak zorunda kalıyoruz sadece açıkları kapatmak yetmiyor.sorunları google hesabımdan direk olarak görebiliyorum hatalar ve yüksek güvenliğin bootları engellemesi vs.ayrıca istediğimiz en önemli kelime cloudflare kullanmadan önce ilk sayfada çıkarken şimdi.
Sorguladığınız site 43. sırada yer alıyor. Toplamda ise 2 sonuç içerisinde yer alıyor.
cloudflareyi daha önce kullanmak istemiyordum lakin yapılan saldırılar yüzünden host firmasıyla papaz olduk kullandıktan sonra azda olsa rahatlattı siteyi.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Olabilir. Çünkü ben super cache felan kullanınca da gelirler ciddi oranda düşüyor. Cache eklentisi bile kullanmazken cloudflare hiç güvenemiyorum : )