lostyazilim

Önerebileceğiniz Bilgisayar

25 Mesajlar 2.875 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Baykus Baykus kula minnet eylemem. Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Coder & Developer
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 160 / 159
  • Ticaret 39, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Hocam toshibaya gereksiz yere para verme de ne alırsan al. Bence paranız varsa ömürlük bişey derseniz biraz gözden çıkarıp msı alabilirsiniz. Yok derseniz asusların n serilerini önerebilirim. Birde işlemci için intel demişsiniz ama ben de 1 sene önce amd aldım bi deneyelim dedik. Amd A10 son derece memnunum boşuna intele çok fazla para vermeyin derim.

Hocam birşey sorabilir miyim, oyun oynuyor musunuz bilmiyorum ama AMD'lerde çok ısınma oluyor diyolar, ilerde yuva aşınıyomus vs. sizce ne kadar doğru kullanan birisi olarak cevaplarmısınız..

wmaraci
reklam

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Ram ilk bakılacak şeydir bence. 3 Gb ram ile windows 750 mb harcıyorsa 16 Gb da 3 Gb ram harcıyor. Sistem daha kararlı çalışıyor.

Ram kullanımı çok fazla olan uygulamalar:

Premiere Pro
After Effects
Photoshop

Bende 16 Gb 1600 mhz ram var üç programda proje açıkkken toplam ram tüketimi 12 gb geçiyor.

cagdaskorkmaz.com.tr

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

GBMedya adlı üyeden alıntı

Hocam birşey sorabilir miyim, oyun oynuyor musunuz bilmiyorum ama AMD'lerde çok ısınma oluyor diyolar, ilerde yuva aşınıyomus vs. sizce ne kadar doğru kullanan birisi olarak cevaplarmısınız..

Dostum şu an elimde AMD a8 var A10 nu da iş yerine aldık. A8 le oynuyorum daha bir sıkıntı olmadı 4 ay falan oldu. Isınma vs. yok. PS corel vs. gibi ağır programlarla çalışıyorum. Bazen çok çok zorlayınca bir saniyelik bi yavaşlama oluyor ama maşallah şu an pek bi sıkıntısı yok. Ben de duydum amd ısınıyo bilmem ne diye de. 2015 yılında amd nin o konuyu halledeceğini düşündüm adamlar bütün dünyaya grafik kartı yapıyor :D bence alabilirsin boşuna intele para verme. Kalan parayla donanımını arttır derim.

Baykus Baykus kula minnet eylemem. Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Coder & Developer
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 160 / 159
  • Ticaret 39, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Dostum şu an elimde AMD a8 var A10 nu da iş yerine aldık. A8 le oynuyorum daha bir sıkıntı olmadı 4 ay falan oldu. Isınma vs. yok. PS corel vs. gibi ağır programlarla çalışıyorum. Bazen çok çok zorlayınca bir saniyelik bi yavaşlama oluyor ama maşallah şu an pek bi sıkıntısı yok. Ben de duydum amd ısınıyo bilmem ne diye de. 2015 yılında amd nin o konuyu halledeceğini düşündüm adamlar bütün dünyaya grafik kartı yapıyor :D bence alabilirsin boşuna intele para verme. Kalan parayla donanımını arttır derim.

Doğru diyorsun hocam ama AMD'nin yazılım desteğide kötü diyolar :) Yorumunuz için teşekkür ederim :) Maşallah diyelim inşallah kazasız belasız hocam :D

wmaraci
wmaraci

AhmetUcar AhmetUcar bitti. Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Tasarım - E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 95 / 30
  • Ticaret 2, (%100)
Herkese cevapları için teşekkür ederim.

Control Control WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Hizmetleri, Editörlük
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 153 / 34
  • Ticaret 67, (%100)
Kullandığım bilgisayarı tavsiye etmek isterim, bilmediğim bir şeyi tavsiye etmek yerine.

http://www.kliksa.com/urun/hp-envy-17-k200nt-l4g45ea-intel-core-i7-5500u-notebook/902407083?gclid=CIWRo-PrlcUCFSzMtAod0xQABg
AhmetUcar

kişi bu mesajı beğendi.

hosunn hosunn Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek IT Administrator
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 33 / 67
  • Ticaret 13, (%100)
Şahsen ofis işleri için ASUS K53SC kullanıyorum Ram upgrade yaparsanız iyi makine 1 GB Ekran kartı var Nvidia GeForce GT 520MX arada bende sıkılınca oyun oynuyorum (Crysis 3, Tomb Raider) gibi haliyle sıkıntı çıkmıyor bir araştırın isterseniz fakat işlemci sizi belki bozabilir I3 işlemci mevcut.
AhmetUcar

kişi bu mesajı beğendi.

AhmetUcar AhmetUcar bitti. Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Tasarım - E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 95 / 30
  • Ticaret 2, (%100)

http://www.teknosa.com/urunler/125032918/hp-pavilion-17-f200nt-l0f79ea-silver-notebook#product-features

Şu hoşuma gitti.

Control Control WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Hizmetleri, Editörlük
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 153 / 34
  • Ticaret 67, (%100)

Evet baktığınız da kesinlikle iyi, önerdiğimi de göz önünde bulundurun iş bilgisayarı olarak kullanıyorum şimdiye dek 1 kez sorun yaşamadım, hızından ve ısınmasından HP marka olmasından dolayı endişe ediyordum kesinlikle öyle bir sorun yaşamadım mükemmel bilgisayar.

Karşılaştırma yaptığımda da arada bir fark yok denecek kadar az aslında, yinede söylediğimi biraz daha fazla tavsiye ediyorlar.

Ek olarak önceki bilgisayarım HP pavilion serisinden idi bilmiyorum Pavilion serisinden ben memnun kalmadım.
AhmetUcar

kişi bu mesajı beğendi.

YazilimciHoroz YazilimciHoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)
Toshiba bilgisayar degil tost makinesi :) msi oneririm : bu urun olabilir ssd var icinde. Eger ssd istemezsen daha alt paketlere bakabilirsin http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge60-apache-2qd-1016xtr-gtx-950m-notebook-pmu341946

Ek Olarak:

Hp dende uzak durun
AhmetUcar

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al