-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar. Aşağı yukarı 1 aylık, finans üzerine makaleler girdiğim ingilizce bir sitem var. Seo konusunda çok pimpirikliyim. In the page olarak her şartı yerine getiriyorum, keyword odaklı makaleler giriyorum ve günde en az 2 makale girişi yapıyorum. Makale uzunlukları minimum 400 kelime. Hepsi resimli vs.
Soruma gelecek olursak; stumbleupon, twitter, facebook gibi alanlardan hitler alıyorum fakat google'dan ya da diğer arama motorlarından gelen hitlerim sıfıra yakın. Hem google hem bing hem de yandex Webmaster tool ayarlarını gerçekleştirdim. sürekli olarak takip ediyorum. sayfalarım hızlı şekilde indexleniyor ve dizine ekleniyor. google'da site:domain.com ya da tırnak işareti içerisinde herhangi bir "yazı başlığı" şeklinde arattığım zaman görünüm elde ediyorum lakin organik görüntülemelerde bile sıfıra yakın. Sebebi nedir? Site çok yeni olduğu için mi? Backlink alımına mı başlamalıyım? Ne tür backlinkler tavsiye edersiniz? Paravan blog kullanmıyorum, açmalı mıyım? Etkisi nedir? Anasayfaya mı yazılara mı link almalıyım?
Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Editörü
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Acaba hit alabileceğiniz kelimeler giriyor musunuz? Sektör analizi yaptınız mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
takipteyim
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam google artık çok havalı bir sistem oldu ne kadar özgün içerik yaparsan yap artık büyük siteler hep en önde ufak siteler en sonlarda haber sitelerinin hangisi özgün içerik sahibi hepsi birbirini kopyala yapıştır yapıyor ama hep en öndeler o yüzden fazla kasmayın eski google yok artık çok uçuk bir projeniz yoksa hep orta ölçekli yada küçük ölçekli işletmesiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum index alıyor mu peki site onu kontrol ettin mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
E ozaman sorun yok sitende dostum daha çok yeni bir site, anahtar kelimelerini 2 3 kelimelik öbekler olarak kullan makalelerinde, backlink alma, sosyal medya paylaşımlarına devam et zamanla yükselir.