-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı sayfamda 2 farklı div yapım var birinde baglantı oluşturulacak menü kısmım digerindede yandaki divin içindeki baglantılardan birine tıkladıgımda o sayfanın görüntülenmesini istedigim div kısmım var lakin bunu yapamıyorum mesela ders linkine tıkladıgımda yeni sekmede açıyor ben ise aynı sayfada yandaki divin içinde açsın istiyorum nasıl yapabilirim???
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam soruyu tam olarak anlamadım ama. Span yapısı kullanmıyorsanız; İkinci div yapısında ki hedef linkleriniz de target="_blank" varsa kaldırın. Yoksa ve yine farklı sayfa da açıyorsa aynı div hiyerarşisi içine yerleştirin divlerinizi ve boşluklara dikkat edip ebeveyn kod olmamasını sağlayın yani tek div yapısı kullanın. Eğer farklı iki div satırınız varsa mesela derse tıklayınca o sayfa da ders içeriğinin açılmasını istiyorsanız ders linkini o sayfaya yönlendirip target="_self" tagıyla aynı sayfa da açılmasını sağlayın. Anladığım kadarıyla anlattım ama umarım anlamışsınızdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
iframe ile yapabilirsin arkadaşın dediği gibi görüntüsü şu şekilde olur;
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
LoeSauperin evet dogru o şekilde yapmak istiyorum lakin yolunu bulamamıştım ama diger arkadaşların dediğini de bi deniycem inş. olur