-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yazarkafe yani bumerang'tan gelen hitleriniz nasıl günlük kaç tekil hite sahip oluyorsunuz yararı var mı? Aynı şekilde oku.net isimi site içinde bu geçerli oradanda gelen ziyaretçiler nasıl memnun musunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prgramcılıgı,webmas
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla altın uyeyim platin üye olmadım keske olsamda denemesem su yazar kafeyi :D siz platin üyesiniz glba ..
WORDPRESS VE BLOGGER DIZIN SITESI SITENI HEMEN EKLE
** www.wordpressblogcu.com **
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
yazıdan yazıya degısıyor bazı yazılarım 2000 kısı getırıp haftanın en iyilerine giriyor bazılarına neredeyse hic hit gelmiyor. Hitlerimin %25-30 yazarkafeden. Oku.net gelince onlara hit gondermezsen hıt gondermıyorlar. Ben reklamlarını sıtemde gostermıyorum. Pek hos durmuyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sinema
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yazarkafeye eklediğiniz içeriğe göre değişir. Ben vakit bulamadığımdan siteme eklediğim makalelerden sadece 1 tane ekleyebiliyorum yazarkafeye 30-40 arası hit oluyor ordan. Düz mantık makaleleri 3-4 e çıkarırsanız ilgi çekici başlıklarla beraber 100+ olur ordan gelen hit. Oku.nete de rss ekledim fakat orda otorite sitelerin çokluğu ve sizin rssinizin altta kalması sebebiyle 3-4 hit anca geliyor. Oku netin tek güzel yanı rssten siteye eklediğiniz içerik otomatikman oku.net te çıkıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
lordex adlı üyeden alıntı
yazıdan yazıya degısıyor bazı yazılarım 2000 kısı getırıp haftanın en iyilerine giriyor bazılarına neredeyse hic hit gelmiyor. Hitlerimin %25-30 yazarkafeden. Oku.net gelince onlara hit gondermezsen hıt gondermıyorlar. Ben reklamlarını sıtemde gostermıyorum. Pek hos durmuyor
hocam boomads den teklif alıyormusunz 1 kere bile teklif almadım altin uyeyim reklamları bannerleri mevcut sitemde herşey bağlı bi tane teklif gelmedi sebebi nedir blog sitem güncel tutuyorum %80 özgün yazıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
lordex adlı üyeden alıntı
Bilemiyorum . Bende daha almadım. Alsamda zaten reklam koymam suan sıteme daha 2 aylık. Ozel teklıfde cok gelıyor lakın kabul etmıyorum.
Anladım hocam saoln