kramper adlı üyeden alıntı
Düşündüğünüz kadar kolay değil, şu dönemde domain değil içerik önemli ki sizin domaininiz .co, .com bile değil. Bu kadar hevesi anlamış değilim göremediğim bir şey varsa belirtin lütfen.
Hevesin neyini anlamadınız?
Eğer bu kadar anlamsız görüyorsanız Uzantının etkisini, içeriğin etkisini, hosting etkisini ve keyword etkisini de hepimizden çok daha iyi biliyorsunuz ve işin içindesiniz demektir, ki böyleyse; daha çok heveslenmelisiniz diye düşunüyorum. Bir tezatlık var ;)
.co dezavantajini bir markaya donusturmek ve keyword kullanmak da bizim elimizde sonuçta değil mi?
Sonuçta zamanla .net ve .org uzantıları nasıl aşinalık kazandıysa marka niteliğindeki .co domainler ile de bu yapılabilir. Artık buyuklerimiz .net yazabiliyorsa pc basinda; bu zamanin ve yayginliğin bir sonucudur; .co neden olmasın derim ;)
Genele hitaben;
Domain konularında herkeste bir kücük görme veya üstten bakma oluyor, anlayabiliyorum. Ancak bazen hakkını vermek ve fikir istendiğinde fikre eşlik etmek ve improvizasyon için destek olmak gerek diye düsünüyorum.
Yani oo güzel, haa .coymuş iş yapmaz veya .in .us muş iş yapmaz mantıgından vazgeçin rica ediyorum. ;)