-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
bilgive adlı üyeden alıntı
Söyleyecek söz bırakmıyorsun. İlk hack? Bu hosttta yemek? Allah, Allah. Afiyet olsun. Umarım kendinize webmaster demiyorsunuzdur?
Sağol kardeşim, Gelde beraber olsun.Burdan benım düşüncem budur.(nokta)
Ek Olarak:
Söyleyecek söz bırakmıyorsun. İlk hack? Bu hosttta yemek? Allah, Allah. Afiyet olsun. Umarım kendinize webmaster demiyorsunuzdur?
Yav kardeşim ilk hack bu hostta demişsin ya.Merak etme ben sendende daha fazla tedbir alıyorumdur.;)
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dünyayı Kurtarmak.
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
2 yıllık almakla kötü yapmışsın bende alastyr kullanıyorum standart paket aylık ödüyorum 8tl bi sorun olduğu zaman değiştiriyorum
JexyR
Codeigniter / Symfony
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi olaya tamamen dışarıdan bakan birisi olarak aklıma gelen ilk şey şu oldu.
Sitenize günde 10 tık alıyor ise ve gerçekten bir kod cpu ' yu sömürmüyor ise bir firmaya 10 kişinin gelmesi etkilemez. Sizin hostununuzu bilerek kapatıp CPU sorunu diye bir yalan söylemeye ihtiyaç duyacaklarını sanmıyorum.
Muhtemelen kullandığınız script ya da tema sağlıklı kodlanmamış ve cpu yu meşgul ediyor olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Kardeşim, ben gerçekten körü, körüne bir firmanın arkasında durmam. Geçmiş yorumlarıma bakarak bunu anlayabilirsin. Yani, birincisi bu şekilde bir kelime kullanman uygun olmamış. İkincisi ise, gerçekten yaptıkları işi biliyorum. Maalesef Türkiye'de hosting işi sıkıntılı. Bunu herkes biliyor. Forumda Alastyr ile ilgili bolca konu bulabilirsiniz. Dediklerimi pekçok kişi doğrular. Umarım sizde işini güzel yapan kişiler için kullandığınız kelimeleri geriye alırsınız. Sonuçta, işini düzgün yapan kaç firma var ki? Neyse, kolay gelsin.
Türkiyede işini düzgün yapan firma yok zaten.Bunu belirtmek gerek.Herkes popüler olana kadar çalışır çalışır.İşi bitince ne olacak zaten ? Hakkında binlerce güzel yorum varken.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Öncelikle çalışmadığım bir firma ile yorumlamak veya kötülemek istemiyorum, ama ben yinede düşüncemi paylaşmak istiyorum.
Son zamanlardır 2-3 gündür WMAracı forumda " Alastyr CPU kullanım, Alastyr hack konuları kötülemek " tarzında konular görüyorum, gerçekten ciddi birşey var ki insanlar bu konuları açıyorlar, ve buna sonsuz katılıyorum
Genellikle wordpress jomlaa opencart tarz basit script, CPU kolay kolay aşamazlar, ben diyorum ki Müşterilerin bir suçu yok firma alakalı sorun bu öyle düşünüyorum
Bir firma ile çalışacaksanız, Büyük yüksek altyapısı kurumsal bir şirket ile çalışabilirsiniz, işini TİTİZ A-Z yapan bir firma ile çalışmanızı öneririm, bu konuda doğru atış yapmanız gerekiyor yanlış atış yaparsınız işiniz aksilik sorunlu gidecektir ve sizin için kötü olacaktır. :)
www.osmanlidavetiyeci.com
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
CPU tüketimini göstermiyorlarsa şüphelenmek lazım. Ya CPU tüketen birşey yok yada bir üst pakete geçirmek için dümen yapıyorlardır. Normalde ne kadarlık işlem yaptığını, ne kadar tükettiğini söylemesi lazım. Kaliteli firmalarda CPU tüketen dosyayı inceleyip öneri sunuyorlar. Kardeşim bak senin anasayfandan sürekli şuraya şuraya giden birşeyler oluyor. Bunları düzelt gibi.
Ama hocam sen yinede şu index.php bir kontrol et.
1 kişi bu mesajı beğendi.
EThumb
www.emretas.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Facebook
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Alastyr yi eleştireni ilk defa görüyorum.Bence olayın gerçek yüzü böyle değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hem natro hemde alaystry kullanıyorum 3 yıldır ikisindende şikayetim olmadı.Opencart Wordpress ve örüncekoyun scriptlerini kullanıyorum sorun yaşamadım
www.15gunlukhavadurumu.web.tr
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Alastry den ucretsiz host kullaniyorum buna ragmen her sıkıntımda en gec 2 3 saate cevapladılar sorunumu ben de bu işte bir hata var diye dusunuyorum
Kişisel Blog: www.onurr.org