lostyazilim
tr.link

Böyle Bir Rezillik Olamaz (Host Satıcıları)

7 Mesajlar 1.002 Okunma
lstbozum
tr.link

emontkral2 emontkral2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
1 hafta öncesine kadar hiçbirşeyden habersiz siteme seo işlemlerime devam ediyordum. he bak googleda bir sıra daha atlamışım. bugunde saat sabah 5 olmuş. 1 sıra daha atlarız inşallah. Diye düşüncelerimiz varken!!!!!!!! bazı insanlar gerçekten çok aşırı şekilde acımasız. Allaha havale ediyorum diyerekten başlıyorum.

Kullandığım host firmasının adını vermeyeceğim. CPU Limitini aşıyormuş sitem. kapatıldı 2 haftadır sıralamalarda yok olmaya başladım. hit derseniz 0 zaten haliyle. Araştırayım dedim 1 tanıdığımı aradım. Para koparmak için siteni kapayıp dururlar dedi. Daha yüksek hostlara geçmen için yapıyorlar dedi yoksa cpu falan hikaye tarzında cümleler duydum. Artık gecenin bu saatinde illAllah ettim ve araştırdım. sikayetim var . com adresine girip tüm host firmalarına sırayla baktım. Tüm host şirketlerine yazılan şikayetler şu;

-CPU aşılmış efendim. sitenizi kapatıyoruz
-Sitenizde yoğunluk çok aşırı şekilde mevcut kapıyoruz.
ve benzeri şikayetler. Bu mudur yani? İnsanların emekleriyle oynamak bu kadar basitmi?

wmaraci
reklam

Metallica Metallica WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
cpu kullanım biraz kapalı kutu script sql optimasyonu ile ilgili birazda ya saglam firmalarla çalışacaksın yada server alıp tüm işleri kendin yapacaksın.

• Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

Metallica adlı üyeden alıntı

cpu kullanım biraz kapalı kutu script sql optimasyonu ile ilgili birazda ya saglam firmalarla çalışacaksın yada server alıp tüm işleri kendin yapacaksın.

web.com nasıl sizce? şuan inceledim. sıfır şikayet. en iyi premium hosting aylık 9 dolar. bilginiz varmı acaba?

HarunDemir HarunDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 110 / 110
  • Ticaret 21, (%100)
Bunu yapanlar o sağlam dediğimiz firmalar zaten. 3 kez paket yükselttiğim halde sitemi aynı sebeblerle kapattılar. Hiç düşünme bekleme al yedeklerini başka bir firmaya. Dilersen özelden kendi geçtiğim firmayı önerebilirim hocam 1 aydır sıkıntısız kullanıyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

Tonguç adlı üyeden alıntı

Bunu yapanlar o sağlam dediğimiz firmalar zaten. 3 kez paket yükselttiğim halde sitemi aynı sebeblerle kapattılar. Hiç düşünme bekleme al yedeklerini başka bir firmaya. Dilersen özelden kendi geçtiğim firmayı önerebilirim hocam 1 aydır sıkıntısız kullanıyorum.

ÖM gönderdim hocam

bluefox1 bluefox1 ilkjeton.com Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek reklamcılık
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** B**
  • Mesajlar 541
  • Beğeniler 71 / 49
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam host adını özelden yollarmısınız bendede garip sorunlar varda aynı firmamı merak ettim.

erotomani erotomani Efendiysen EFEsin Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek işletme
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 20 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

blue fox adlı üyeden alıntı

Hocam host adını özelden yollarmısınız bendede garip sorunlar varda aynı firmamı merak ettim.

bu gibi durumlarda özelden yazmak yerine açık açık yazmak bence daha iyi olur hosting satışı yapan firmalar daha iyi hizmet vermek adına eleştirilere açık olmalılar bence bir hosting kurbanı olarak açık konuşalım derim

firma ismi vermekten çekinmeyelim

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al