-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 hafta öncesine kadar hiçbirşeyden habersiz siteme seo işlemlerime devam ediyordum. he bak googleda bir sıra daha atlamışım. bugunde saat sabah 5 olmuş. 1 sıra daha atlarız inşallah. Diye düşüncelerimiz varken!!!!!!!! bazı insanlar gerçekten çok aşırı şekilde acımasız. Allaha havale ediyorum diyerekten başlıyorum.
Kullandığım host firmasının adını vermeyeceğim. CPU Limitini aşıyormuş sitem. kapatıldı 2 haftadır sıralamalarda yok olmaya başladım. hit derseniz 0 zaten haliyle. Araştırayım dedim 1 tanıdığımı aradım. Para koparmak için siteni kapayıp dururlar dedi. Daha yüksek hostlara geçmen için yapıyorlar dedi yoksa cpu falan hikaye tarzında cümleler duydum. Artık gecenin bu saatinde illAllah ettim ve araştırdım. sikayetim var . com adresine girip tüm host firmalarına sırayla baktım. Tüm host şirketlerine yazılan şikayetler şu;
-CPU aşılmış efendim. sitenizi kapatıyoruz
-Sitenizde yoğunluk çok aşırı şekilde mevcut kapıyoruz.
ve benzeri şikayetler. Bu mudur yani? İnsanların emekleriyle oynamak bu kadar basitmi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cpu kullanım biraz kapalı kutu script sql optimasyonu ile ilgili birazda ya saglam firmalarla çalışacaksın yada server alıp tüm işleri kendin yapacaksın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bunu yapanlar o sağlam dediğimiz firmalar zaten. 3 kez paket yükselttiğim halde sitemi aynı sebeblerle kapattılar. Hiç düşünme bekleme al yedeklerini başka bir firmaya. Dilersen özelden kendi geçtiğim firmayı önerebilirim hocam 1 aydır sıkıntısız kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
reklamcılık
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam host adını özelden yollarmısınız bendede garip sorunlar varda aynı firmamı merak ettim.