-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam 2013 tü sanırım bir ara bomba gibi çıktılar ama sonra birden inişe geçildi o dönemlerde
Buray Savas ANIL hocam ile görüştük forum sitesinde filan.
Umarım bu sefer daha iyi çıkış yakalarsınız hocam başarılar saygılar dilerim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Siteye erisim yok ne zamandan beri?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Durup durup burada bu konuya sürekli yazılıp duruluyor. Konu başlangıç tarihi 2013 ve ne kadar başarılı olabildi bu süre zarfında Geliyoo.com. Tabiki hemen başarılı olmasını bekleyemeyiz fakat insanlarda sürekli olarak bir gelişme görmek isterler diye düşünüyorum. Arayüz olarak olsun diğer özellikler olarak olsun açıkcası gelişme göremiyorum. Hep destek tam destek illaki veririz fakat bazen destek veren onca insanın beklentilerini de hiçe saymamak gerek.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Konu çok eski bende timelineda görünce okuyayım dedim bi baktım 2013. Geçenlerde gördüğüm kadarıyla browser ile beraber yükselmeyi planlıyorlar. Daha önceki çıkışlarıyla nabzı yoklamış olabilirler diye düşünüyorum.
Yalnız, hatırla olacak işler değil bunlar. Türkiye'de yapıldı diye tabiki desteklemek isterim ama başarısız bir görüntü sergiliyorsa kullanmam bu benim kişisel görüşüm.
Geliyoo, browser ile şayet bir çıkış yakalayabilirse hem ülkemiz hem kendileri adına ne mutlu. İnşallah haklarında hayırlısı olur.
Yalnız bir yerli arama motorunun sitesine giripte, search plugin, question, support, setting, choose country gibi ibareler görmek anlamsız geliyor.
Başarılar.
bayiol [.net] satılıktır - pm atın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-