lostyazilim
tr.link

Takvim Gazetesinden Habercilik Ahlakına Aykırı Haber!

11 Mesajlar 1.763 Okunma
acebozum
tr.link

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)
Takvim Gazetesi bugün internet sitesi üzerinde "İşte İttifak" başlığı altında paint terk bir fotoğraf çalışması yayınladı.

"Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, "kaos ittifakının" gölgesi altında kaldı. "Üst aklın" başını çektiği CHP-HDP ve Fethullah Gülen ortaklığı, işçileri bahane edip kaos çığırtkanlığı yaptı. Düne kadar aynı yolda yürümeyen isimler, 1 Mayıs bahanesiyle el ele verince, ortaya "buzdağının arkası göründü" dedirten fotoğraf çıktı. "

Sözleriyle verilen haber ile adeta takipçilerini aptal yerine koydu.

Edit: Haberi biraz daha incelediğimizde bu ilginç paint çalışmasını açıklayan bir bölüm eklemişler:

""Gizli ittifakın" belgesi niteliğindeki fotoğrafı görenler, "Diğerleri nerede?" diye sordu. Çünkü fotoğrafın "görülmeyen yüzleri" siyasi mühendisliğe imza atan Fethullah Gülen, Aydın Doğan, Ekrem Dumanlı, Hakan Şükür, Mahmut Tanal, Gültan Kışanak'tı."

Yapılan kişisel hak ihlalidir. Ceza gerektirir. Böyle bir habercilik insanları karalama kampanyası olamaz.

googleasistan
webimgo

iskifogl iskifogl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** İ**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 139 / 152
  • Ticaret 7, (%100)
İroni yapmış olabilirler bence

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Tetsu adlı üyeden alıntı

İroni yapmış olabilirler bence

Ben de çok inceledim acaba ironi olabilir mi diye, zira seviyenin bu kadar düştüğüne inanmak istemiyorum; ancak herhangi bir ironi yok gibi gözüküyor.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
İlla sağ görüşlü medyaya bakmaya gerek yok. Cumhuriyet'in internet sitesine girerek bu tarz haberler de görülebilir. Samimiysen onları da paylaşırsın.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

isousluer adlı üyeden alıntı

İlla sağ görüşlü medyaya bakmaya gerek yok. Cumhuriyet'in internet sitesine girerek bu tarz haberler de görülebilir. Samimiysen onları da paylaşırsın.

Buyrun onları da siz yayınlayın, siz bunu eleştiremiyorsanız objektifliğinizi yitirmişsiniz demektir.

HicKimse HicKimse Hatırlamak Direnmektir! Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Havacı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
takvim, yeni şafak, akit, sabah, star ve türevleri okuyucu kitlesini iyi bilen gazetelerdir. Sahte gizli belge, yalan haber, yalama işleri, bunlardan sorulur. Bu tarz haberleri artık normal karşılamaya başladım. Bu sebeplerden dolayı "takipçilerini aptal yerine koydu" yorumuna katılmıyorum.
brown burningmonk

kişi bu mesajı beğendi.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Buyrun onları da siz yayınlayın, siz bunu eleştiremiyorsanız objektifliğinizi yitirmişsiniz demektir.

Ben eleştirmiyorum veya eleştiriyorum gibi bir şey söylemedim. Ben sadece senin samimiyetsizliğini dile getiriyorum. Hiçbir medya kuruluşu tarafsız değildir. Taraf olduğu kesimi yüceltirken karşı kesimi de alçaltır. Bu böyledir.

Ben de senin gibi haberler yayınlarsam bu forumda huzur bozulur. Buranın webmaster forumu olduğunu idrak edemeyen insanlar (son zamanlarda yöneticiler de fazlasıyla müsamaha göstermekteler) yüzünden karşıt görüşlü insanların arası açılıyor. Diyeceksin ki şimdi, açılmasın, tartışalım. İşte o olgunluğa erişebilen bir millet değiliz ne yazık ki. İlla siyaset konuşmak istiyorsan konuşulması gereken yerde konuş.
Webster Ersen16 MaMiFilm

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Ben eleştirmiyorum veya eleştiriyorum gibi bir şey söylemedim. Ben sadece senin samimiyetsizliğini dile getiriyorum. Hiçbir medya kuruluşu tarafsız değildir. Taraf olduğu kesimi yüceltirken karşı kesimi de alçaltır. Bu böyledir.

Ben de senin gibi haberler yayınlarsam bu forumda huzur bozulur. Buranın webmaster forumu olduğunu idrak edemeyen insanlar (son zamanlarda yöneticiler de fazlasıyla müsamaha göstermekteler) yüzünden karşıt görüşlü insanların arası açılıyor. Diyeceksin ki şimdi, açılmasın, tartışalım. İşte o olgunluğa erişebilen bir millet değiliz ne yazık ki. İlla siyaset konuşmak istiyorsan konuşulması gereken yerde konuş.

Bu siyaset değildir bu insanların karalanmasına, kendilerinden olmayanları ötekileştirmeye bir tepkidir.

Olmayan bir şeyi Cumhuriyet, sol.org.tr vs. herhangi bir karşıt görüşlü site paylaşırsa, ben bunu görürsem yine burada paylaşırım.

İnsan hak ve özgürlüklerine karşı ne görüşü desteklersek destekleyelim saygı göstermeliyiz. Empati yapılması gerekir.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Bu görseli gerçek sanıp vay adiler diyecek milyonlar var bu ülkede :) sabahın kabataş yalanı için çıkardığı karartı görseli bile gerçek sanmışlardı aptallar

Yandaş namussuzluğu işte Alper Taş'ı bile bu kareye koymuş.

İlla ittifak isteyenler buyrun izleyin kim kiminle ittifak halindeymiş :)

http://www.youtube.com/watch?v=j2Rz4m0FyV0

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 900
  • Ticaret 16, (%100)

Görüşe bakar mısın ya :) Komedi gibi..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al