lostyazilim
tr.link

Sitemi hack'lemeye mi çalışıyorlar?!

16 Mesajlar 1.862 Okunma
acebozum
tr.link

temp542 temp542 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 10 / 18
  • Ticaret 6, (%100)

hosunn adlı üyeden alıntı

Sunucu size aitse CSF + APF kurup optimizasyon ile belirli bir limit sonrası oto ban attırabilirsiniz.

Yok Alastyr'den aldım :o

Ek Olarak: Bide site adresimi değiştirdiğim halde (androidliyiz.net/wp-login.php?örnek=bu) hala denemeler devam ediyor? Şifremi daha güvenli ve karmaşık şifre ile değiştirdim. Endişelenmeme gerek var mı? :o

googleasistan
webimgo

hosunn hosunn Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek IT Administrator
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 33 / 67
  • Ticaret 13, (%100)

temp542 adlı üyeden alıntı

Ek Olarak: Bide site adresimi değiştirdiğim halde (androidliyiz.net/wp-login.php?örnek=bu) hala denemeler devam ediyor? Şifremi daha güvenli ve karmaşık şifre ile değiştirdim. Endişelenmeme gerek var mı? :o

Endişelenmenize gerek yok ama siz yinede aynı yetkilerde bir kullanıcı oluşturun şifre zor olsun yine hiç girmeyin ana hesap giderse ordan girip kurtarırsınız.

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

temp542 adlı üyeden alıntı

kullanıcı adınıda tahmin edemeyecekleri şekilde değiştirdinimiz mi hocam , admin kullanıcı adı olarak kalmasın herkese görünen adı admin yapın yeter.

• Üyelik 03.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 10 / 18
  • Ticaret 6, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

kullanıcı adınıda tahmin edemeyecekleri şekilde değiştirdinimiz mi hocam , admin kullanıcı adı olarak kalmasın herkese görünen adı admin yapın yeter.

Şifremi harf,sayı ve karakter ile oluşturduğum sağlam bir şifre koydum. Site de görünen adımı da giriş kullanıcı adı yerine ismim olan "Ahmet Çetinkaya" olarak değiştirdim. çok teşekkürler içim rahatladı :D

wmaraci
wmaraci

Zeref Zeref WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek web yazılım
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 14 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
şimdi panel girişi wp-admin standart wordpress girişi bu peki bunu biz wp-admin yerine örnek verlim admin yerine wp-mavi veya sadece mavi yapabilir miyiz ve nasıl yapabiliriz ?? bilen biri varmı :)

www.Mardintarifi.Com

• Üyelik 03.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 10 / 18
  • Ticaret 6, (%100)

Zeref adlı üyeden alıntı

şimdi panel girişi wp-admin standart wordpress girişi bu peki bunu biz wp-admin yerine örnek verlim admin yerine wp-mavi veya sadece mavi yapabilir miyiz ve nasıl yapabiliriz ?? bilen biri varmı :)

Dediğinizi bu LİNK'ten ulaşabilirsiniz :) Ama ben bunu kullanıyorum daha pratik :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al