lostyazilim
tr.link

YANDEX Sitemi Geç İndexliyor Yazıları Çalıntı Olarak Görüyor

3 Mesajlar 828 Okunma
acebozum
tr.link

CengizKaya CengizKaya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 707
  • Beğeniler 59 / 88
  • Ticaret 25, (%96)
Merhaba arkadaşlar büyük bir sorunum var açılalı 4 gün veya 5 gün olan web sitemin konularını yandex indexlemiyor ben forumlarda sosyal medyalarda paylaştığımda millet çaldığında ve forumda gördüğünde çalıntı olarak görüyor.

Bu problemi nasıl çözebilirim ?

elektronikssl
webimgo

dragoumis35 dragoumis35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 56 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** D**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 7 / 18
  • Ticaret 2, (%100)
Yandex'in yayınlamadan önce "bu benim yazım" diye bildirmeni sağlayan bir opsiyonu var kardeşim. Bir ara kurcalarken (webmaster araçlarını) denk gelmiştim. Bilen birileri daha fazla yardımcı olur belki yoksa da deneme yanılma ile siz bulacaksınız. O şekilde yazılarınızı kaydettirirseniz yandex yazınızı sitenize özgü/özgün algılıyor.

Ancak yandex'in hiti için uğraşmaya değmez bu da kişisel kanım. Önce site indekslemeyi öğrensinler.

CengizKaya CengizKaya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 707
  • Beğeniler 59 / 88
  • Ticaret 25, (%96)

dragoumis35 adlı üyeden alıntı

Yandex'in yayınlamadan önce "bu benim yazım" diye bildirmeni sağlayan bir opsiyonu var kardeşim. Bir ara kurcalarken (webmaster araçlarını) denk gelmiştim. Bilen birileri daha fazla yardımcı olur belki yoksa da deneme yanılma ile siz bulacaksınız. O şekilde yazılarınızı kaydettirirseniz yandex yazınızı sitenize özgü/özgün algılıyor.

Ancak yandex'in hiti için uğraşmaya değmez bu da kişisel kanım. Önce site indekslemeyi öğrensinler.

haklısın :D teşekkürler

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al