-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Network Solutions'den domain alacağım. Ama paypaldan ödeme yapmak istiyorum. Şçyle bir hata veriyor:
Bu alıcı yabancı para birimlerini kabul edemiyor. Lütfen alıcı için farklı bir e-posta adresi ile yeniden deneyin.
Paypal hesabımdaki parayı dolara çevirmeme rağmen bu hatayı veriyor. Çözümü bilen var mı arkadaşlar? Domain fiyatı $0.99 dolar. Hesabımda daha fazla para var ama olmuyor.

Web Siteniz için Webview Uygulama Yapıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Paypal hesabınıza giriş yaptıktan sonra para birimlerini yönet bölümünden paranızı dövize çevirebiliyorsunuz, yaklaşık 2.8₺ 1$ a eşit
Düzenleme: Dolara çevirdiğinizi görmedim, ns de zaten bir sorun var dikkat ederseniz 0.99$ demesine rağmen kartla ödeme bölümüne tıklayınca aşağıda 34.5$ olarak gösteriyor.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
dragonwx adlı üyeden alıntı
Paypal hesabınıza giriş yaptıktan sonra para birimlerini yönet bölümünden paranızı dövize çevirebiliyorsunuz, yaklaşık 2.8₺ 1$ a eşit
Düzenleme: Dolara çevirdiğinizi görmedim, ns de zaten bir sorun var dikkat ederseniz 0.99$ demesine rağmen kartla ödeme bölümüne tıklayınca aşağıda 34.5$ olarak gösteriyor.
Onun için kartla ödeme yapmak istemiyorum. Evet parayı dolara çevirdim. 3 Dolar oldu para ama hata veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
bulgay adlı üyeden alıntı
Onun için kartla ödeme yapmak istemiyorum. Evet parayı dolara çevirdim. 3 Dolar oldu para ama hata veriyor.
Evet birkaç gün önce bende uğraştım, eski üyelere özel diyorlar hesabım 2-3 aylık, yeni hesap ile deneyince de aynı sonuç.
Size tavsiyem .com uzantılı alan adı almak istiyorsanız, godaddy kupon kodlarını kullanarak alabilirsiniz, daha kaliteli bir firmadır.
CJCRMN99U
Yukarıdaki kod çalışmakta.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
dragonwx adlı üyeden alıntı
Evet birkaç gün önce bende uğraştım, eski üyelere özel diyorlar hesabım 2-3 aylık, yeni hesap ile deneyince de aynı sonuç.
Size tavsiyem .com uzantılı alan adı almak istiyorsanız, godaddy kupon kodlarını kullanarak alabilirsiniz, daha kaliteli bir firmadır.
CJCRMN99U
Yukarıdaki kod çalışmakta.
Kod maalesef bende çalışmadı :) Ben de ordan alıyorum ama 0,99 olunca ve paypal olunca ns'yi denemek istedim. Sanırım godaddyde kod grupları var. Bir gruptaki kodlardan birini kullandıysanız aynı gruptaki kodlara izin vermiyor. 15 domain aldım godaddyden ama sonrası için kod bulamadım hiç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Gemi Kaptanı Olacak :)
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Birisi ile çalış alsın sana transfer etsin domaini. Sende paypal üzerinden yolla parasını
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
O zaman da paypal transfen ücreti var :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Aa evet yeni farkettim onu :) Siz alabiyor musunuz ns'den. Siz alın ben de size göndereyim 1 dolar :)