-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar ben e ticrat sitesi kurmayı düşünüyorum muhabbet kuşları ile ilgili yem kafes gibi şeyler satacağiım
Şirket değilim ama bir şirket ile anlaşmalı ürün satacağım kargo konusunda bir sıkıntım var. Önerdğiniz bir kargo şirketi var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
MNG hızlıdır, UPS güvenilirdi Yurtiçi de fena değildir ha Sürat'de iş görür bunların dışındakileri bırakın ama bilmelisiniz ki hepsinde her zaman sorun çıkabilir lojistik sonuçta kaç elden geçiyor ürün. Ama ben UPS severim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Hocam yurt içi kargo önerimdir. E-ticaret sitesi açacaksanız ise kampanyaları var şirketlere özel indirim v.b şeyler yapıyorlar.
HicKimse
Hatırlamak Direnmektir!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Havacı
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Günlük kesin göndereceğiniz kargo sayısına göre size özel anlaşma yapabilirler, hatta satışlarınız artar ise ofisinize bile elemanlarını yollayabiliyorlar.
KAS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
MNG, Yurtiçi, Sürat, UPS, Aras bunların hepsi aynı desek yanlış olmaz yalnız kargoda şube çok önemlidir. Malum biliyorsunuz kargo şubeleri franchise ile çalışıyor ve o şubenin personeli, müdürü, işletmesi çok önemli. O yüzden çalışacağınız şubeye göre karar verin ama tek bir kargoyla çalışmayın en azından 2 kargo firmasını tutun elinizde.
Benim şahsi görüşüm UPS öyle yabancı firma vs diye boşuna güvenmeyin şubeleri çok kötü, Aras kargo da çalışanları çok eğitimsiz ve sorun oluyor. Yurtiçi kargo ve MNG kısmen daha iyi gibi, Sürat kargo da bunların arasında daha ufak ama bazen daha iyi olabilse de özellikler askeri alanlara girmekte sıkıntı yaratıyor. Sürat kargo bilindiği üzere cemaatin firması son dönemlerde de biraz kan kaybetti bazı şubelerini kapattı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
jamyo
Google Adwords Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Google Adwords Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Süratin yeni kanpanyası kredilikargo.com gir şahıs olarak 3.35 e kadar uygun fiyat paketleri var vergi levhası falan aramıyolar kredi kartı ile online taksit de var zamanla işi büyütünce bölge pazarlamacıları var iki muhabet kur yardımcı olurlar bir bardak çay ikramına iyi bir avantaj alırsın yanlız gönderdigin kargoları iyi takip et bu tüm firmalar için diyorum