Benim bildiğim tüm forumların bir kullanım koşulları bölümü var. Bu alanda da özetle kullandığınız dile dikkat etmekle ilgili uyarı yazar.
Ben bu ülkede doğdum, büyüdüm ve eğitim aldım. Konuştuğum dili yazarken de söylerken de güzel şekilde ifade etmeye çalışıyorum.
Neyse konuya gelelim. Uzun uzadıya yazıp kimsenin vaktini almayacağım.
Sitede bazen konu açan kişilerin eksik bilgileriyle ya da sağdan soldan derleyip de sanki ilk defa söyleniyormuşçasına arşivde kalmış içerikleri getirip buraya yazması ve ardından da fikir telakkisi yapmak için size sunmasından sonra, ne zaman altına beğenmedikleri bir yorum olsa aynı karşılık veriliyor;
'TÜRKÇE HOCASI MISINIZ'
Bu benim birkaç defa başıma geldi. Bazen başkalarının da başına geldiğini görüyorum. Türkçe hocası ya da Türkçe öğretmeni olmak insanlara sınırsız eleştiri hakkı mı tanıyor? Türkçe hocası / öğremeni olana otomatik haklılık mı tanınıyor?
Adamın kaynağı yanlış, kendi yazdığı eksik - noksan. Burada bir sürü insan var. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Bilmediğini gelip burada öğreniyor. Forum mantığı da budur diye düşünüyorum.
Siz daha kendinize yetecek kadar bilginiz olmayan konuda cahil cesaretinizle gelip konu açacaksınız, insanlar size hakaret etmeden altına yanlışlarınızı söyleyecek; sırf kendi cahilliğinizi örtbas etmek için dönüp de 'SİZ TÜRKÇE HOCASI MISINIZ' diye gerizekalıca bir laftan başka da birşey demeyeceksiniz.
Birgün yemin ediyorum birine çok kötü küfredip banlanmayı da göze alıp çıkıp gideceğim şu siteden.
Bildiğinizi paylaşın da bulunduğunuz yerin de bir webmaster forumu olduğunu unutmayın. Bahsettiğiniz bilgiler gökten zembille inmiyor. Burada herkes o bilgileri çoğunlukla ingilizce kaynağından da okuyabiliyor. Adamlar daha iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz, aklınca ayar veriyor.
SEO'nun manasını bilmeyen adam gelmiş SEO hakkında makale yazıyor. Sonra başkaları hataya düşmesin diye doğrusunu söylüyorsun vay efendim hoca mısın?
Arkadaş biraz zekanız ayakkabı numaranızdan yüksek olsun.