-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Acaba neden Niche siteler arttı :)
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
Kart
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Tıklanma oranı yine az vermiş az vermesinin sebebi abd gelen hitin az olmasındandır
Yurdışının belli prensbi vardır.
Hitiniz artıkça tbm oranı artacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bi sıkıntı çıkar mi? Bizde de 1 tık gelmiş ABD'den 47 krş vermiş. Sahte hit tespit ettik engelledikleri. Ziyaretlerin çoğu organik aramayla geliyor. Adsenseten ban yedik siteye ait hesapta başka maille 3 hafta sonra başvurdum 3 saatte 1 ve 2. onayı aldım. Sabah baktığımda 48 görüntüleme 3 tik 5 krş vermişti. Adsense e kural dışı tıklama dan veya bitten şüpheleniyoruz diye sitemi bildirip incelemelerini talep ettik.
Yapabiliriz bu sahtekarlikari önlemek için? Hit gelen belli başlı siteler var engelledik. Bi kez ban yedik uyarilmadan bi daha yemek istemiyoruz açıkçası
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bi sıkıntı çıkar mi? Bizde de 1 tık gelmiş ABD'den 47 krş vermiş. Sahte hit tespit ettik engelledikleri. Ziyaretlerin çoğu organik aramayla geliyor. Adsenseten ban yedik siteye ait hesapta başka maille 3 hafta sonra başvurdum 3 saatte 1 ve 2. onayı aldım. Sabah baktığımda 48 görüntüleme 3 tik 5 krş vermişti. Adsense e kural dışı tıklama dan veya bitten şüpheleniyoruz diye sitemi bildirip incelemelerini talep ettik.
Yapabiliriz bu sahtekarlikari önlemek için? Hit gelen belli başlı siteler var engelledik. Bi kez ban yedik uyarilmadan bi daha yemek istemiyoruz açıkçası
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
adsense uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tbm 20 olan yani 1 tıka 20 tl veren siteler oldu. Tabi bu sürekli değil. Bunun çok fazla nedeni var. Ülke, yayıncı, saat dilimi, anahtar kelime .. .. .. diye devam ediyor.