lostyazilim
tr.link

Merakla Beklenen Zenfone 2’nin Türkiye Fiyatı Belli Oldu

7 Mesajlar 1.143 Okunma
lstbozum
tr.link

Enes Enes Eski adi: TeknoRio Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 60 / 18
  • Ticaret 20, (%100)

MWC 2015 etkinliğinde Asus tarafından tanıtılan, Zenfone serisinin yeni üyesi Zenfone 2‘nin Türkiye fiyatı belli oldu.

Asus, Zenfone serisi cihazlarına uygulamış olduğu uygun fiyat/performans özelliği sayesinde yok satmıştı diyebiliriz. Ardından tanıtılan yeni zenfone modeli ise dünyanın ilk 4 GB Ram‘ine sahip olacak telefonu olması nedeniyle kullanıcılar tarafından oldukça merak ediliyordu. Şimdi ise Zenfone 2 Türkiye fiyatı belli oldu!

Asus Zenfone 2 Fiyatı

Fiyata değinmeden önce teknik özelliklerine değinmek gerekirse; 2.3 GHz Intel 8 Çekirdek İşlemci, 5.5 FHD ekran, 4 gb ram, 32 gb arttırılabilir hafıza, 13 Mp arka ve 5 mp ön kamera, Android 5 işletim sistemi ve son olarak 3000 mAh sabit batarya. Özelliklerine fazlasıyla değindiğimiz bu yazımıza da göz atabilirsiniz.

Bu ayın son haftasında satışa sunulacak Zenfone 2’nin fiyatı 1399 TL. Özelliklerine göre yine gayet uygun fiyata satışa sunulan bu zenfone modeli de tahminler üzerine yoğun ilgi göreceğe benziyor.

Kaynak: Teknorio

enesyarali.com
wmaraci
reklam

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
İlgilendiğim bi model şöyle bi fiyatları araştırıyım dedim bi tek N11 eklemiş oda 1.799 TL demiş tahmini olarak.
Enes

kişi bu mesajı beğendi.

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Pahalı olmuş bence. Özelliği f/p olmasıydı. Açıkçası bir değeri kalmadı şimdi.
Rekomedya Enes

kişi bu mesajı beğendi.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
1000 lira altında bişeyler olur diye düşünmüştük açıklanınca ama yine yalan oldu.

Adiler bi de 199 dolardan satılacak diye dünya reklamını yapmışlardı bari 1000 lira altında TR ye girseydi de bi işimize yarasaydı .

Bence hayallerinde ki satış rakamlarına bu fiyatlarla asla ulaşamazlar.

Hindistan fiyatları da forumda paylaşılmış : https://wmaraci.com/forum/cep-telefonlari/asus-zenfone-2-fiyati-belli-oldu-232080.html

Aynı model orada 830 lira bizde 1400 lira insaf arkadaş ya dünyanın enayisi bu halk mı ?
Enes brown

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 60 / 18
  • Ticaret 20, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Pahalı olmuş bence. Özelliği f/p olmasıydı. Açıkçası bir değeri kalmadı şimdi.

Fiyat konusunda herkes çok daha aşağı fiyatlar bekliyordu ama yine bu fiyatta teknik özelliklere bakılınca normal görülüyor. Hindistan'da olduğu gibi birden fazla modeli de varsa yoğun satar diye düşünüyorum.

Zenfone 6 kullanıcısıyım, ses dışında gayet kaliteli bir cihaz.

LikeSend adlı üyeden alıntı

1000 lira altında bişeyler olur diye düşünmüştük açıklanınca ama yine yalan oldu.

Adiler bi de 199 dolardan satılacak diye dünya reklamını yapmışlardı bari 1000 lira altında TR ye girseydi de bi işimize yarasaydı .

Bence hayallerinde ki satış rakamlarına bu fiyatlarla asla ulaşamazlar.

Hindistan fiyatları da forumda paylaşılmış : https://wmaraci.com/forum/cep-telefonlari/asus-zenfone-2-fiyati-belli-oldu-232080.html

Aynı model orada 830 lira bizde 1400 lira insaf arkadaş ya dünyanın enayisi bu halk mı ?

Bu durumda yapacak bir şey yok, diğer zenfone modellerinin fiyatı da artmış nedense. Aslında asus bozmaya başladı denilebilir. Zenfone 5 ile birlikte iki farklı modeli üretildi fiyatlar birbirine çok yakın, ardından zenfone 2 gelecek diye fiyat artırıldı, zenfone 2 de beklenen fiyata gelmedi. Bundan sonraki zenfone serisi cihazlarda Qualcomm işlemciler kullanılacak.

Şunu da söylemeliyim ki fiyatlar artırılmasına rağmen bu cihazlar bu fiyatları hak ediyor.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

enesyarali.com

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

TeknoRio adlı üyeden alıntı

Fiyat konusunda herkes çok daha aşağı fiyatlar bekliyordu ama yine bu fiyatta teknik özelliklere bakılınca normal görülüyor. Hindistan'da olduğu gibi birden fazla modeli de varsa yoğun satar diye düşünüyorum.

Zenfone 6 kullanıcısıyım, ses dışında gayet kaliteli bir cihaz.

Bu durumda yapacak bir şey yok, diğer zenfone modellerinin fiyatı da artmış nedense. Aslında asus bozmaya başladı denilebilir. Zenfone 5 ile birlikte iki farklı modeli üretildi fiyatlar birbirine çok yakın, ardından zenfone 2 gelecek diye fiyat artırıldı, zenfone 2 de beklenen fiyata gelmedi. Bundan sonraki zenfone serisi cihazlarda Qualcomm işlemciler kullanılacak.

Şunu da söylemeliyim ki fiyatlar artırılmasına rağmen bu cihazlar bu fiyatları hak ediyor.

Ben bu fiyatı hak ettiklerini düşünmüyorum. Bu paraya alınabilecek başka alternatiflerde var. Yani daha değersizler demiyorum. Ama Meizu MX4, MX4 Pro gibi iki cihaz bile bunlara kafa tutmaya yeter diye düşünüyorum.

• Üyelik 11.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 60 / 18
  • Ticaret 20, (%100)
Meizu modelleride harika cihazlar, özellikle kameraları çok iyi.

enesyarali.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al