-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi , muhendisiz.biz alan adına sahibim. Ortak ,destek fikir ? verebilecek arkadaşlar arıyorum.. Ne amaçla kullanılması en mantıklı ve en gelirli olur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
eğitim olabilir, çeşitli mühendislik alanları var
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım - E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şahsi düşüncem mühendis adaylarının toplandığı bir forum olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, forum kısmını muhendisiz.biz/forum kismini düşünüyorum. Öylede kurdum şuan aktif forum. Lakin ana sayfamın cok ama cok güzel bi fikirle yola çıkmasını istiyorum. Bundan ötürü ana Sayfa cok önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Ben olsam memurlar.net gibi haber + bilgi portalı yapardım. Yani hem haber hem de mühendislikler ile ilgili bilgiler olurdu. Dediğiniz gibi forum yapardım ek olarak. Hem forum + hem portal.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Orhan Yayla merhaba, bahsettiğin site cok ama cok detaylı. O tarz bişey için sağlam bir ekip lazım... yine de güzel fikir. İsim konusunda ne düşünüyorsunuz ? Sizde tutar mı ?
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
ogets, isim bence harika,ancak çooook eksikler var fazla zamanım olmadığından kısa olsun,logo çok daha teknolojik ve ana mühendislik dallarını anımsatan bir tasarıma sahip olmalı,makina,gıda,elektrik-elektronik,inşaat,bilgisayar müh.ler gibi.
Ayrıca anasayfa şablonun hiç de içaçıcı değil , gerekirse ücretli güzel bir tema al uygula ve siteyle ilgilen,üniversite sıralarındayken böyle forum ve siteleri 4 gözle arardık biz,
ondan dolayı bende mühendis olduğumdan biliyorum, mühendis adaylarının fena halde bilgiye ihtiyacı olduğundan site ile de ilgilenir ve mühendis adaylarına ulaşana kadar reklam yaparsan , müthiş tutacak bir proje olur kanaatindeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba dem , öncelikle vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim. muhendisiz.biz Ana bölüm suan öylesine kurulmus bir tema var ,sağlam bir tema arayışım var hala. Forum bölümüne elimde ki dökümanları vs eklemeye çalışıyorum ki 200 kadar ekledim. Bende elektrik elektronik müh son sınıf öğrencisiyim. Yazılım tasarım vs konularında yardımcı olmak istersen kapım her zaman acıktır, sevgili muhendis abim.
Ek Olarak: ARKADAŞLAR WP konusunda deneyimli uzman :)) arkadaş arıyorum.
Proje ortak, veya ücretli yardım edicek...