Merhaba arkadaşlar, wordpress kullanarak bir video sitesi açtım. Her gün 4-5 adet video gönderiyorum. Ancak kafama takılan bir kaç şey var bunları size sorarak öğrenmek istiyorum.

1)Siteye all in seo eklentisini ve google sitemap generator eklentisini kurdum.
2)İnternetten bakarak ayarlarını yaptım ve googleye ardından da yandexe gönderdim.

Şimdi bu sitemap.xml dosyasına girince alt dizinler çıkmakta bunları da site haritalarına eklemek gerekir mi yoksa dizin yeterli olur mu?

Yazıları yazarken başlığı ve açıklamayı özgün yapıyorum ve wordpressin yazı eklerkenki etiket kısmından 4-5 adet etiket ekleyip yayınlıyorum. Bununla beraber siteme panelden "google gibi getir" uyguluyorum

her gün düzenli olarak bunları yapıyorum kesinlikle bunun dışında bir tumblr açtım ve orada içerik paylaşıyorum sitemin yazılarını ekleyerek. Bunun bir faydası olur mu? yoksa zarar mı verir?

Bunun dışında WM aracı'ndaki seo kısmında sitenin seo puanı 82 gözüküyor. Yeterli midir? Orada bilgi olarak "meta taglarınız uygun değil" şeklinde bir ibare gözüküyor bunu nasıl çözerim?

Yapmam gereken başka neler var acaba? Bir de all in seo ayarları güncelliğini yitirmiş ve olan sitelerdeki ayarlar da birbirini tutmuyor acaba önerebileceğiniz ayarlar var mı?

Şimdiden teşekkür ediyorum. :p