lostyazilim
tr.link

php çalıştırma

2 Mesajlar 611 Okunma
acebozum
tr.link

ajan1111 ajan1111 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek diş hekimlerı teknik serviliği
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar bilgisayarda php'yi nasıl çalıştırıyoduk? ben ağustos 2013'te trafik kazası geçirdim 1 sene yoğun bakımda yattım 7 ay bilincim bile yokmuş. yeni yeni toparlıyom da;

ben önceden php'de kendi sitemi yazmıştım ama şuan daha bilgisayarda kendi sitemi çalıştıramıyom. nasıl çalıştırıyoduk unutmuşum. wamp xamp falan uğraştım ama yapamadım. böyle bişey değildi. sanki apache serveri mysqli ayrı ayrı kurmuyo muyduk? nasıl yapıyoduk biraz anlatır mısınız?

elektronikssl
webimgo

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Php bir betik dilidir çalışabilmesi için basettiğiniz apache mysql gibi yazılımlara ihtiyaç duyar.Wamp yada xamp bu yazılımları birarada toparlayan tek bir kurulum paketidir.Bilgisayarınıza wamp serveri indirin daha sonra sisteminizin kurulu olduğu partitionda wamp klasörü içerisinde de www klasörü bulunur bu dizine proje klasörünüzü açıp içine istediğiniz php dosyasını atın daha sonra web tarayıcınıza localhost/projeadı/test.php gibi dosya adınızı ve proje klasörünüzü yazarak erişim sağlayabilirsiniz.Geçmiş olsun diyelim inşallah kısa zamanda toparlarsınız.iyi çalışmalar.

Fizello - Inspired by Colors
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al