google'da yükselin |
12 Mesajlar | 2.094 Okunma |
burdan üye olduktan sonra
Bu menüden site ekleyebilirsiniz. süper taramayı aktif ederseniz 6-7 boyunca sitenizde dolaşır. Karşınıza böyle ekran gelecek ayarlamaları oradan yapabilirsiniz.
Kredi kazanmak için ise "diğer siteleri tarayarak kredi kazan " menüsünü kullanarak allttaki ekrana ulaşırsınız. Kredi kazanabilmeniz için ayarların bu şekilde olması lazım
Şimdi işe gidiyordum hızlı ve basit bir şekilde anlatmaya çalıştım gece detaylı bir anlatım eklerim.
Spam diyen arkadaşıma kısmen katılabilirim. Fakat google malasef biraz aptal. Bu programın işleyiş biçimi kesinlikleinsan odaklı. Bir modem üzerinden tek kullanıcıya izin verdiği içinde hile yapma şansınız azalıyor. Yaklaşık 2 üç yıldır kullanıyorum herhangi bir zararını görmedim bir hafta için gözle görülür değişiklikleri fark edeceksiniz.
Bu kadar açıklmayı neden yaptın diyen arkadaşlar olursada şimdiden yazayım. Oraya Ref adımı yazmanızdan başka çıkarım yok. Onuda konuyu faydalı bulduysanız yazıp yazmamanız size kalmış. Herkesin işine yarayabileceğini düşündüğün bir yazılım olduğundan dolayı düşündüm.
Not: Her konuda olduğu gibi biz Türklerin bokunu çıkarma olayımız var. Eklediğiniz sitenin saatte alacağı hiti sitenizin performansına göre ayarlayın