-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Websitemi ilk açar açmaz adsense hesabı için başvurdum içerik yetersizliğinden dolayı açmadılar (2 günde cevap gelmişti) şimdi herşey tamam tekrar başvuru yaptım 5 gündür cevap yok, bu durumda olan arkadaşlara olumlu veya olumsuz ne kadar zamanda geri dönüş yapıldı? Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
ilk başvuru onayınızın ardından 2-4 hafta sonra size AdSense hesabınızın durumu ile ilgili bir mail gelecektir.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben 2 site ile başvurdum 3.hafta olacak cevap yok, ne 5 gününnden bahsediyorsun dostum (:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben artık her gmail'e girerken yanıt gelmiş mi diye kesin unuttular bizi arada kaynadık diye bakıp çıkıyorum(: muhtemelen cevapta olumsuz olacak ya neyse, hayırlısı hakkımızda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu arada aklında bulunsun, aynı siteye yada farklı site fark etmez. Başvuruken yeni gmail hesabı ve adsense hesabı açmak zorundasın. Eğer kabul edilmemiş adsense bilgilerinin aynısını yazarsan siten daha adsenseye kayıtta kabul edilmez.
ALICI ADI, ALICI ADRESİ gibi yerleri istediği zaman adsense de bir kaç şeyi değiştirerek yazın, yoksa dediğim gibi çift hesap olduğu anlaşılıyor.