ssyazilim
I'm retired from the NET!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Industry Engineering
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
*** dan kazandığım paranın haddi hesabı yok. onlarca ciddi reklam firmasına ürün sattım ticaret yaptım. Çok ciddi webmasterlar günde milyarlar kazanan adamlar bile girer bakar ***'a piyasayı araştırır. *** da 150 milyarım var nereye yatırım yapmalıyım 200 milyarım var hangi ticarete atılmalıyım gibi konularada rastlar görürsünüz. diğer forumlardan ayrı kılan özelliğide bu. sadece ciddi ve işi bilen adamları seçmeye çalışırlar. wmaracınında ayrı bir yeri var fakat ciddiyet yaş üstünlüğü ve webmaster ticareti dediğinizde ***dan başka bir yeri bilmem...
5 kişi bu mesajı beğendi.
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
2 siteyede üyeyim ve ticaret olarak orada daha yüklü işler alıyorum. burada 10-15 liralık ticaretler yaparken orada 50-60tl yi bulan ticaretim oldu. ve yaptırılan işler daha profesyonel.
üye olmak isteyenlere tavsiyem kendinizi tanıtan, hedeflerinizi ve amaçlarınızı belirten ciddi bir yazı ile başvurun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
*** piyasanın babasıdır. Olaya duygusal yaklaşıp da WM Aracı ***'a yüz basar demek yanlış olur. Orada dönen paranın haddi hesabı yok. Ayrıca paralı üyelik de satılmıyor. Hatta yönetim değiştikten sonra çok daha iyi bir ortam oluştu ticaret bakımından. Ekstra özelliği yok demek de yanlış olur. Küçük ama işe yarayan pekçok şey var. Aynı şeyleri WM Aracı için de önermiştim zamanında ama WM Aracı yenilik yapmamakta ısrar ediyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İki tarafa da üyeyim. Genel olarak buradayım fakat ***'daki ticaret genel olarak burada maalesef yok. Atıyorum burada hakkı 500 tl olan bir konu açtığımda altına 200 olur mu gibi yorumlar hatta mesajlar geliyor. Fakat orada 500 yazdıysan pazarlık payı var mı diye soru yöneltiliyor cevabına göre satış gerçekleşiyor. Satacağın şeyin durumuna göre 50 tl falan kırarsın. Yaş ortalaması olarak da para hesabı olarak da *** yüksek seviyede. Burada maalesef daha küçük yaş grubuyla yardım konuları görüyoruz genelde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
8-9 ay önce davetiye başvurusu yapmıştım 2-3 saat sonra davetiyemi gönderdiler o günden beri de bir sorun çıkmadı üyeliği silme, engelleme vs.
Ortam olarak WMAracı'nı seviyorum. Hergün mutlak 1-2 saat buradayım. Fakat ticaret yönünden *** kat kat iyi diyebilirim. Örnek vermek gerekirse burada en fazla 100 TL'lik ticaret yaparken orada 10-20 hatta 45 bin TL'lik satışı bile gördüm. Ticaret orada dönüyor açıkcası.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
*** Ticareti mükemmel ötesi diğer konular bilgiler, aynı forumdakiler gibi
Ama...
*** kayıt olmak gerçekten çok zor dönüş yapılmıyor orada satış yapmak istiyorum ama bir türlü üye olamıyorum bütün yolları denedim bir türlü üye olamadım..
En sonunda davetiye kodu almak olacak buda yasak ve ban sebebi.
*** yol bırakmıyor, düşüncem şu *** Diyor ki: Ücretsiz üye olunamaz para vererek foruma katılabilirsin.
Düşündüğüm bu *** Yöneticileri ve Mod. bu yazıları gördüyseniz lütfen dikkate alın üye olmaya bir çözüm bulun örnek: TC veya Numara doğrulama sistemi yapabilirsiniz.
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
***'da ticaret çok önemli bir etken.Diğer webmaster forumlarında bu yok.
Fenerbahçe