-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
WMaracını ***'dan daha iyi oldugunu iddaa edenler, Şu son 1 ay içinde wmaracında Seo namına yapılan bir incelemenin linkini koyabilirler mi ?
*** webmaster forumu'dur. Acemi olanlar Ciddi zorluk çeker o forumda. (profesyonel Seo'cuların yerladığı Forum )
WMaracı , çırak wbmaster'ların aktif oldugu bir forum. ( Daha doğrusu Wordpress Forumu demek daha iyi olurdu da neyse..)
ikisi karşılamak Her iki forum içinde haksızlık olur.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Orada da üyeyim ama sadece burada cevabını bulamadığım konular için orayı kullanıyorum. Wmaracinda özellikle şu anasayfada yukarıdaki son konular tablosu ve portal sayfasındaki sağdaki forumdan konular bileşeni bulunmaz nimetler. Bazen sıkılınca foruma girip son birkaç mesajda millet ne yazmış diye bakıp çıkıyorum. Diğer siteye girince sıradan bir forum geliyor karşıma hangi konuya neye tıklayayım bilmiyorum. Rastgele konu seçiyorum mesajlar birkaç gün önceden kalmış. Şimdi bu konuya bile son konular kısmından ulaştım mesela. :)
Diğer yandan o site ticaret konusunda wmaracina göre daha önde. Ticaretin döndüğü yer olarak çok tutulduğu söylenebilir. Üyelik almak da o kadar zor değil aslında. Site adresinizin mail servisinden başvuru yaparsanız kabul etme olasılıkları gayet yüksek. 400 liraya davetiye falan almak saçmalık olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Birde ***'un yaş ortalaması WM Aracı'na göre oldukça yüksek. Bunu da göz ardı etmemek gerek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende *** üyesiyim üye olmak için çok uğraştım 2ay önce oldum ama burası ***dan daha samimi.***da konu açarken ban yeme korkusuyla doluyo insan :D
hasan@can.biz.tr - Onay almadan herhangi bir iş (özellikle ticaret) yapmayın.
konusal
Saygılı olmak lazım.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Yazıcı - Okuyucu
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sonuçta her iki webmaster sitesi de kişilere yardım için hizmette..
Birisi katı kurallar içerisinde, diğeri kullanıcının kendisine bırakmış.
Birinde kendinizi evinizde hissediyor gibi oluyorsunuz, diğerinde Buca Ceza evinde. :)
Bilgiyi hangi siteden alırsak alalım, sonuçta bizlere yardımcı oldukları kesin.
O yüzden, ikisinin de varlığını sürdürmesi işimize gelir.
wmaracı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
konusal adlı üyeden alıntı
Sonuçta her iki webmaster sitesi de kişilere yardım için hizmette..
Birisi katı kurallar içerisinde, diğeri kullanıcının kendisine bırakmış.
Birinde kendinizi evinizde hissediyor gibi oluyorsunuz, diğerinde Buca Ceza evinde. :)
Bilgiyi hangi siteden alırsak alalım, sonuçta bizlere yardımcı oldukları kesin.
O yüzden, ikisinin de varlığını sürdürmesi işimize gelir.
Haklısın kardeşim..
hasan@can.biz.tr - Onay almadan herhangi bir iş (özellikle ticaret) yapmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hem wmaracı, hem *** üyesiyim ben de.
Pek çok arkadaşımın yazdığına katılıyorum: Ticaret ***'da yapılıyor. Örnek: geçtiğimiz günlerde sunucu almak istedim, ve burda konu açmadan direk orda konu açtım. 1 saat içerisinde 10'dan fazla teklif aldım. Aynı gün de yolumu çizdim. Burda da konu açabilirim; ama ordaki kadar çok teklif almam, alternatifim çok olmaz.
Siteciliğe başlamadan önce makale yazarıyken, müşterilerimi de ordan buluyordum. Makale yazarıysanız ***'da boş kalmazsınız. Makale yazdıracaksanız da mutlaka kendinize uygun bir yazar bulursunuz.
Ama burdaki kadar paylaşımı da orda yapamazsınız. Kendi adıma yazıyorum yine: Canım sıkıldığında, "Neler yazılmış" diye mutlaka buraya bir bakıyorum. ***'a aylarca girmediğim oluyor, kendi sitelerimi kontrol eder gibi buraya günde bir kaç kere bakıyorum.
Demem o ki, iki site birbirinden kesin çizgilerle ayrılır, ikisi de mutlaka olmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
*** ticaret merkezidir doğru ama kendilerini kral sanıyorlar orada hata yapıyorlar ama kral olmasa ticaret merkezi olmazdı neyse kafam karıştı. :D