-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Geçmiş olsun. Büyük bir ihtimal yazılarınızı çalan kişi sizi report etmiş. Bu nedenle silinmiştir. İnşallah yedek almışsınızdır. Sorunu çözmeniz dileğiyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
danışman
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google böyle bir şey yapmadan size mail atar, tabi google webmaster üyeliğinizi aktif etmişsiniz varsayıyorum , orada olası durumu bildirir.
O bildiride ne demişse ona göre çözüm üretilir, gerisi boş laf olur.
Yani düzgün soruya doğru cevap almak ve dolasıyla çözümünüzü bulmak daha kolay olur. diyelim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Hocam bu aralar backlink çalışması falan yaptıysanız muhtemelen ondan da spama düşürmüş olabilir. Bir anda yüzlerce backlink alan siteler googlenin dikkatini hemen çeker. Tabi kötü niyetli insanlar çeşitli programlar vasıtasıyla sitenizin linkini yüzlerce alakasız ve çöp sitelere gönderir ve siz spam yapmış gibi olursunuz. Sitenize yapılan bağlantıları google webmaster aracından kontrol edip onları googleye bildirirseniz sorununuz aynı gün içinde çözülecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
iyi dileklerini belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
şöyle bir durum var, siteye spam cezası Google aramaları için gelmedi, halen site indexleri Google'da yer alıyor.
Spam cezasını bizzat Blogger uyguladı ve siteyi sildi. O nedenle Web Yöneticisi Araçlarında bir mesaj bulunmuyor.
Bugüne kadar hiçbir çalıntı içerikte bulunmadım, yazılarımın hepsi kullanıcıların arayışlarına fazlasıyla cevap veren türdendi, hiçbir backlink çalışması da yapmadım. Daha 2 gün önce webmaster tools'tan baktım saldırı olarak nitelendirebileceğim bir link de göremedim.
Benim tahminim rakiplerimden birisi şikayette bulundu. Bakalım 3 - 5 gün içinde cevap vereceklerini söylemişler bekliyorum...