lostyazilim
tr.link

%100 Özgün Sitem Spam Gerekçesiyle Silindi

14 Mesajlar 2.170 Okunma
acebozum
tr.link

SertacYANIK SertacYANIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Nothing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 714
  • Beğeniler 21 / 157
  • Ticaret 2, (%100)
Geçmiş olsun. Büyük bir ihtimal yazılarınızı çalan kişi sizi report etmiş. Bu nedenle silinmiştir. İnşallah yedek almışsınızdır. Sorunu çözmeniz dileğiyle.

wmaraci
reklam

lordleos lordleos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek danışman
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 29 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
google böyle bir şey yapmadan size mail atar, tabi google webmaster üyeliğinizi aktif etmişsiniz varsayıyorum , orada olası durumu bildirir.
O bildiride ne demişse ona göre çözüm üretilir, gerisi boş laf olur.
Yani düzgün soruya doğru cevap almak ve dolasıyla çözümünüzü bulmak daha kolay olur. diyelim.
Alicevat

kişi bu mesajı beğendi.

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
Hocam bu aralar backlink çalışması falan yaptıysanız muhtemelen ondan da spama düşürmüş olabilir. Bir anda yüzlerce backlink alan siteler googlenin dikkatini hemen çeker. Tabi kötü niyetli insanlar çeşitli programlar vasıtasıyla sitenizin linkini yüzlerce alakasız ve çöp sitelere gönderir ve siz spam yapmış gibi olursunuz. Sitenize yapılan bağlantıları google webmaster aracından kontrol edip onları googleye bildirirseniz sorununuz aynı gün içinde çözülecektir.

redakte redakte WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhabir
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 92 / 105
  • Ticaret 1, (%100)
iyi dileklerini belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

şöyle bir durum var, siteye spam cezası Google aramaları için gelmedi, halen site indexleri Google'da yer alıyor.

Spam cezasını bizzat Blogger uyguladı ve siteyi sildi. O nedenle Web Yöneticisi Araçlarında bir mesaj bulunmuyor.

Bugüne kadar hiçbir çalıntı içerikte bulunmadım, yazılarımın hepsi kullanıcıların arayışlarına fazlasıyla cevap veren türdendi, hiçbir backlink çalışması da yapmadım. Daha 2 gün önce webmaster tools'tan baktım saldırı olarak nitelendirebileceğim bir link de göremedim.

Benim tahminim rakiplerimden birisi şikayette bulundu. Bakalım 3 - 5 gün içinde cevap vereceklerini söylemişler bekliyorum...

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al