-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Adam şurada sizden yardım istiyor cevap bekliyor. Kazançta ani bir artış oldu diyor kurallara aykırı bir şey yok ama google bu artıştan dolayı yine de sorun çıkarabilir mi diyor. Sizin cevaplarınıza bakın yazık yahu. Yok var bu işte bir iş, yok böyle olması imkansız, yok efendim tıklamaya teşvik etmişsindir falan filan. Arkadaş burası yardımlaşma, dayanışma yeri olmaktan çıkmış iftira atma karalama yerine dönmüş gerçekten yazık.
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu serzenişte bulunan arkadaşlar genel konuşmayıp sadece ilgili kişileri alıntı yapsa daha iyi olmaz mı?
Bu adsense raporlarına gelince, buradaki arkadaşlar bu tarz rakamlara alışık olmadıkları için şaşkınlık sonucu ani bir tepki vermiş olabilirler. Hoş karşılamak lazım.
Forum dayanışma demektir. Şayet bir kişi buradaki arkadaşların ilgisine ve bilgisine müracat ediyor ise aynı şekilde kendisine sorulan sorulara da cevap vermesi, özel bilgilerini açık etmeden (Tercihe kalmış) bazı noktaları paylaşması gerekir.
Örneğin arkadaşlarımızdan birisi sektör, kategori nedir diye sormuş fakat cevap gelmemiş. Bu da yanlış.
Şayet yardımcı olunacaksa herkes birbirine bu yardımda bulunacak. Örneğin bu konuyu açan arkadaşımız şayet varsa bu konu hakkında ki bilgilerini, düzenlemelerini, reklam yerleşimlerini, site kategorisini vs. paylaşabilir. Bundan kimse zarar görmez..
Kaldı ki burada zaten bir mantık hatası var. Bir konu açılıyor ve hiç bir bilgi verilmeden sizce bunun sebebi ne olabilir veya bu artış problem olur mu? diye bir soru soruluyor. Arkadaşımız diyor ki hiç bir politika ihlali yoktur.
E şimdi soruyorum size. Burada ki arkadaşlar hiç bir şey görmeden, ellerinde hiç bir veri olmadan bunu nasıl tespit edebilirler? Belki burada bir ihlal var ve arkadaş bunu gözden kaçırıyor. Birçok çeşitli varyasyon mevcut.
Peki kazanamaz mı bu parayı? Tabi ki de kazanabilir. Ayda 100.000-200.000 TL kazananlar var bu reklam ağından. Ama bu konunun ve sorunun şekli yanlış. Şayet bir şüphe var ise gerekli bilgilerin verilmesi gerekiyor. Yok güvenilmiyor ise o zaman ben size en güzel yöntemi söyleyeyim.
Adsense support' a bir mail atın ve platformunuzun incelenmesini talep edin. Kafanız rahat etsin.
Şayet bir sıkıntı yok ise gönül rahatlığı ile harcayın.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri