-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteme hic reklam almadim ama sitem bayagidir adsense tarafindan banli gozukuyor sebebi nedir bilmiyorum.
Mesaj attim bana boylebir mesaj geldi acaba gmailimmi banli?
adsense-adclicks@google.com
04:06
Alıcı: bana
Sayın Kullanıcımız,
AdSense hesapları geçersiz etkinlik gerekçesiyle devre dışı bırakılmış yayıncıların kullanımına sunulan Geçersiz Etkinlik İtiraz formunu (
https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form&rd=2) kullanarak bizimle bağlantı kurudunuz. İtirazınızla en yakından ilişkili hesabın, geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakılmadığını fark ettik. Bu nedenle, göndermiş olduğunuz isteğe dayanarak başka herhangi bir işlem yapamayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
siteler kabul edilmeyince devre dışı görünüyor ama bu banlı olduğu anlamına gelmez. başka hesapla tekrar başvuru yapılabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
simdide boyle bir mesaj geldi.
Sayın Faruk,
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız başvurunuzu inceledi ve program ölçütlerimizi karşılamadığını saptadı. Bu nedenle, sizi programımıza kabul etmemiz mümkün değil.
Google reklamlarının yayıncılarımız ve reklamverenlerimiz için etkili olmasını sağlamaya yardımcı olacağına inandığımız bazı politikalarımız bulunmaktadır. Google, tüm yayıncıları inceler ve herhangi bir başvuruyu reddetme hakkını saklı tutar. Büyümemizi sürdürürken, daha geniş bir web içeriği ile daha fazla web yayıncısına hizmet edecek şekilde programımızı genişletebileceğimizin farkındayız.
Kararımızın ayrıntılı nedenleriyle ilgili sorulara cevap veremeyeceğimizi bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.